Sport

Claudiu Bălan, gol decisiv împotriva lui AEK Atena! Fostul atacant al FCU Craiova 1948 este al doilea golgheter al echipei la care s-a transferat în septembrie. Video

Claudiu Bălan a reușit să înscrie un gol decisiv pentru PAS Giannina în duelul cu AEK Atena din campionatul Greciei, scor 2-1.
03.01.2023 | 22:21
Claudiu Balan gol decisiv impotriva lui AEK Atena Fostul atacant al FCU Craiova 1948 este al doilea golgheter al echipei la care sa transferat in septembrie Video
Claudiu Bălan, gol decisiv împotriva lui AEK Atena! Fostul atacant al FCU Craiova 1948 este al doilea golgheter al echipei la care s-a transferat în septembrie. Video. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT

Daan Riestera a deschis scorul pentru PAS Giannina în minutul 9, iar Claudiu Bălan a majorat scorul în minutul 32, cu o lovitură perfectă de cap, luând prin surprindere apărarea lui AEK. Pentru AEK Atena a redus din diferență Sergio Araujo în minutul 51.

Claudiu Bălan, gol decisiv împotriva lui AEK Atena

Claudiu Bălan a ajuns pe gratis în luna septembrie în campionatul Greciei, la PAS Giannina, de la FC U Craiova 1948, iar de atunci lucrurile au mers bine pentru fostul oltean.

ADVERTISEMENT

Atacantul român a reușit să marcheze împotriva lui AEK Atena, într-o etapă în care echipa sa a produs marea surpriză, învingând echipa de pe locul doi din Grecia.

Mai mult decât atât, Claudiu Bălan a ajuns la patru reușite din luna septembrie și este al doilea golgheter al echipei sale, la un gol diferență de Rodrigo Erramuspe, coechipierul său din atac.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Superliga 1, Claudiu Bălan a jucat șase meciuri pentru FC U Craiova, însă nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

  • 28 de ani are Claudiu Bălan

Adrian Mititelu Jr., mesaj emoționant la despărțirea de Claudiu Bălan

Adrian Mititelu Jr. a postat un mesaj emoționant la despărțirea de Claudiu Bălan, spunând că toți suporterii lui FC U Craiova trebuie să-l respecte pe atacant pentru ceea ce a făcut pentru club.

ADVERTISEMENT

„Claudiu Bălan a devenit în scurt timp stâlpul acestui club greu încercat. A fost golgheterului echipei în fiecare sezon până la revenirea echipei în Liga I.

A marcat 62 de goluri în Liga a IV-a. A marcat 44 de goluri în cele două sezoane de Liga a III-a. A marcat 12 goluri în Liga a II-a. A marcat 8 goluri în primul sau sezon de Liga I.

ADVERTISEMENT

Merită respectul întregii suflări alb-albastre pentru ce a realizat acest jucător, care în 2017 evolua la 23 de ani în Liga a IV-a. Epictet spunea: ’Când îți merge bine, nu poți respira de prieteni; la greu, rămâi singur’”.

„Claudiu nu a lăsat acest club singur și a fost partizanul ce a ajutat la reclădirea lui din temelii. În perioada când Leul a trebuit să devina Phoenix, Claudiu Bălan a fost omul care ne trebuia”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu Jr.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Bălan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT