Sport

Claudiu Petrila a anunţat când va fi la capacitate maximă la Rapid: „Nu vreau să pun presiune pe Mister!”

Claudiu Petrila știe când va fi din nou un jucător extrem de important pentru Rapid. Mesaj special pentru italianul Cristiano Bergodi.
21.02.2024 | 19:43
Claudiu Petrila a anuntat cand va fi la capacitate maxima la Rapid Nu vreau sa pun presiune pe Mister
Claudiu Petrila a anunţat când va fi la capacitate maximă la Rapid: „Nu vreau să pun presiune pe Mister!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a fost cel mai în formă fotbalist de la Rapid în startul sezonului. O accidentare l-a dat peste cap însă pe mijlocașul ofensiv, care a stat trei luni departe de gazon.

Când va fi Claudiu Petrila la capacitate maximă: „Atunci voi fi la 100%”

Claudiu Petrila era împrumutat până la vară de la CFR Cluj, dar Rapid a activat deja clauza de transfer definitiv în valoare de 750.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani se simte excelent în Giulești.

ADVERTISEMENT

În 15 meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, Claudiu Petrila a marcat patru goluri și a oferit șase pase decisive. El are contract cu gruparea de sub Podul Grant până în vara lui 2026.

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine din cauza accindetării. Am stat trei luni departe de gazon, dar acum sunt fericit că m-am întors”, a declarat Claudiu Petrila, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, emisiune care e LIVE pe FANATIK.ro, în fiecare zi de marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„Continuitate și din ce în ce mai multe minute? Ca să punem puțină presiune și pe Mister?”, a adăugat Robert Niță. „Să nu punem o presiune că nu e ok. Cred că depinde de mine, cât de repede mă voi face bine din punct de vedere fizic și cred că voi juca.

(n.r. – Fizic ești la 100%?) Fizic nu. Undeva la 65% acum. Mai am de muncit. Eu zic că în play-off voi fi la 100%. Sunt un jucător de viteză, care aleargă mult și am nevoie de condiție fizică bună”, a conchis Petrila.

ADVERTISEMENT

Titlul cu Rapid, în fața rivalei FCSB, cel mai frumos vis

Multiplu campion al României cu CFR Cluj, Claudiu Petrila își dorește să câștige campionatul și cu Rapid. Echipa sa se luptă cu FCSB în acest sezon. Roș-albaștrii au un avans de șapte puncte în fruntea SuperLigii, dar Petrila are un scenariu de vis.

„Cel mai frumos ar fi ca ultimul meci din Giulești să fie cu titlul pe masă. Dar mai bine pentru noi ar fi să câștigăm mai repede dacă se poate. Dar ține de noi. 

ADVERTISEMENT

Dacă vom câștiga tot până la final și se vor încurca și ceilalți, avem șanse destul de bune”, a mai spus Claudiu Petrila.

1.800.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila conform transfermarkt.com. Fotbalistul are și o selecție la prima reprezentativă a României, bifată în amicalul pierdut în urmă cu doi ani, la Cluj, cu Slovenia, scor 2-2.

Claudiu Petrila A ANUNTAT cand VA FI APT 100% FIZIC pentru Rapid

ADVERTISEMENT