Life

Unde petrec Crăciunul Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Imaginea care i-a cucerit pe fani

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au postat o imagine care i-a cucerit pe internauți de Crăciun, pe care îl petrec alături de familiile celor doi îndrăgostiți.
25.12.2021 | 15:42
Unde petrec Craciunul Cleopatra Stratan si Edward Sanda Imaginea care ia cucerit pe fani
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda petrec primul Crăciun împreună în calitate de soț și soție. Cei doi au făcut tot posibilul să petreacă timp cu ambele familii cu această ocazie.

Nu este prima dată când sărbătoresc împreună Crăciunul, însă de data aceasta relația lor este oficializată.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, cei doi îndrăgostiți au petrecut sărbătorile la familia fiicei lui Pavel Stratan. Anul acesta au încercat să reunească ambele familii.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, acasă de Crăciun, alături de familie

Cei doi locuiesc împreună din iunie și s-au căsătorit civil și religios în august. Artista s-a mutat cu partenerul ei de viață în luna iunie, după ce a dat examenul de Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

„Atunci nu eram căsătoriți, ne-am mutat în iunie, dar ne-am căsătorit în august. Am stat toată viața, până în momentul ăsta, cu părinții mei și împreună sărbătoream.”, a declarat Cleopatra Stratan la Star Matinal, la Antena Stars.

Anul acesta, cei doi au încercat să petreacă timp atât cu familia lui Edward Sanda, cât și cu cea a Cleopatrei Stratan.

ADVERTISEMENT

Recent, la același post TV, cei doi au declarat că vor să-i aducă pe părinți la casa lor, în București. Au reușit acest lucru, după cum se poate vedea în postările celor doi de pe rețelele de socializare.

„Sunt cel mai fericit pentru faptul că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o! Mulțumesc Doamne pentru tot ce îmi oferi in fiecare zi!

ADVERTISEMENT

Crăciun fericit tuturor! Nu uitați sa puneți mereu FAMILIA pe primul loc!”, a scris Edward Sanda pe Instagram, în dreptul unei imagini de familie.

Cleopatra Stratan Edward Sanda familie
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în familie. Sursa foto: Instagram

Din ce vor Cleopatra Stratan și Edward Sanda să facă bani

Recent, cei doi au vorbit despre afacerea pe care vor să o lanseze împreună anul viitor. Nu este vorba de muzică, domeniul principal al celor doi artiști.

Prezenți la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit mai multe detalii despre planurile lor pentru 2022.

Cei doi lucrează la un proiect de fashion și sunt foarte entuziasmați de acesta. Vor lansa împreună o colecție de haine.

„Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere ca să fim mai exacţi, care o să ia naştere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor.  

Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară dar sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid. (…)

Ne dorim foarte mult să avem propria colecţie, la care lucrăm deja de foarte mult timp.

De aceea vrem să pregătim publicul, să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine., au declarat cei doi la Pro TV.

ADVERTISEMENT