Sport

Clip special pentru turneul la care Simona Halep revine în circuitul WTA. Cum e promovată competiția din Miami. Video

Simona Halep se pregătește de revenirea în circuitul WTA, la Miami. Organizatorii turneului au pregătit un clip special pentru jucătoarea din Constanța
17.03.2024 | 18:20
Clip special pentru turneul la care Simona Halep revine in circuitul WTA Cum e promovata competitia din Miami Video
Clip special pentru revenirea Simonei Halep în circuitul WTA. Ce au postat organizatorii turneului de la Miami. Video. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep, fostul număr 1 mondial WTA, se pregătește de revenirea în circuitul WTA după o pauză de mai bine de un an jumate. Ea va lua startul la Miami, turneu ce se va desfășura în perioada 20 – 31 Martie.

Organizatorii turneului i-au pregătit o surpriză fostei campioane de la Roland Garros și Wimbledon. Aceștia au pus-o într-un clip special, cu titlul „Încă o zi”, clip ce are rol de promovare a turneului care stă să înceapă pe data de 20 martie. Jucătoarea din Constanța apare în videoclip alături de: Carlos Alcaraz, Aryna Sabalenka, Iga Swiatek și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Simona Halep își va afla duminică prima adversară la Miami Open

Simona Halep își va afla duminica, pe data de 17.03.2024, adversara din primul tur al turneului de la Miami Open.

Datorită faptului că nu a mai jucat de un an jumate și că nu se mai află printre cele mai bune jucătoare ale lumii, sportiva din România nu va mai beneficia de tur liber, cum o făcea pe vremea când era în top 10.

ADVERTISEMENT

După ce își va afla adversara din primul tur, Simona va trebui să aștepte pentru a vedea când organizatorii îi vor programa partida. Ea poate să revină cel mai devreme marți, sau cel mai târziu miercuri. Cert este că „Simo” va reveni pe teren în săptămâna 18-24 Martie.

Novak Djokovic, mesaj de susținere pentru Simona Halep imediat după ce TAS i-a redus pedeapsa

La plecarea din tară, Simona Halep a dezvăluit că a avut parte de multe mesaje de susținere din rândul sportivilor. Printre ei se numără și liderul mondial ATP, Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Fostul campion de la Australian Open i-ar fi transmis mesaje de încurajare Simonei Halep înainte de proces, cât și după aflarea veștii din Elveția.

Djokovic nu e singurul om din lumea tenisului care i-a transmis mesaje de susținere și încurajare. Numeroase campioane și-au arătat siprijinul față de jucătoarea din Constanța. Printre ele se află și: Petra Kvitova, Ashleigh Barty sau Petra Kvitova.

ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou, ironizat de Ion Ion Țiriac

Antrenorul francez și-a asumat vina în totalitate pentru ceea ce i s-a întâmplat Simonei, în fața comisiei de la TAS. Fostul antrenor al Serenei Williams a recunoscut că echipa acestuia a fost cea care i-a sugerat jucătoarei din România să consume produsul contaminat cu roxadustat.

Țiriac jr, fiul marelui jucător de tenis Ion Țiriac, a postat pe rețelele de socializare un mesaj, alături de o fotografie, cu titlul: „Uneori, o imagine nu are nevoie de explicații”.

ADVERTISEMENT