Sport

Tragerea la sorți a tabloului feminin de la Miami Open 2024. Simona Halep, adversară de top în turul 1!

Simona Halep se pregătește de revenirea în circuitul WTA și așteaptă tragerea la sorți a tabloului feminin de la Miami Open 2024 pentru a ști prima adversară.
17.03.2024 | 22:39
Tragerea la sorti a tabloului feminin de la Miami Open 2024 Simona Halep adversara de top in turul 1
Simona Halep se pregătește de revenirea în circuitul WTA și așteaptă tragerea la sorți a tabloului feminin de la Miami Open 2024 pentru a ști prima adversară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
17-03-2024
20:40

Simona Halep - Paula Badosa, în turul 1 la WTA Miami

Simona Halep o va înfrunta pe Paula Padosa în primul tur la WTA Miami, așa cum s-a stabilit la tragerea la sorți care a avut loc în această seară. În cazul în care va trece de Badosa, Simona Halep ar putea avea parte de o partidă de gală în Florida.

Ar putea să o înfrunte pe Aryna Sabalenka în turul 2, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA. Tot în turul 1, Ana Bogdan o înfruntă pe Katerina Siniakova, iar Jaqueline Cristian va avea un duel cu Diane Parry

17-03-2024
17:41

Tragerea la sorți la WTA Miami se amână pentru ora 22:00

James Blake, directorul turneului de la Miami, a anunțat că tragerea la sorți a tabloului WTA se amână. În loc de ora 19:00 a României, cum era programată inițial, va avea loc la ora 22:00.

Astfel, Simona Halep mai are de așteptat pentru a-și afla prima adversară de la revenirea în circuitul WTA.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis micșorarea pedepsei primite de fostul lider mondial, de la 4 ani la 9 luni. Sportiva a reușit să dovedească că nu s-a dopat intenționat cu roxadustat.

Simona Halep, cu ochii pe tragerea la sorți de la Miami Open 2024

După decizia TAS, dubla campioană de Grand Slam a primit acceptul de a reveni în circuitul WTA și a decis ca primul turneu la care va participa să fie cel de la Miami. Ea a plecat încă de la începutul săptămânii spre Statele Unite, însă a mărturisit că nu o interesează sub nicio formă rezultatele, ci vrea doar să simtă din nou bucuria unui meci oficial.

ADVERTISEMENT

La 19 luni după ce a fost suspendată pentru că a fost depistată cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep se pregătește să se întoarcă în lumea bună a tenisului. Și o va face la Miami Open 2024, acolo unde are primele emoții cu tragerea la sorți.

Tabloul feminin al competiției care se va desfășura la Hard Rock Stadium din Miami Gardens se va stabili în urma tragerii la sorții care este programată duminică, 17 martie, de la ora 19:00 (n.r. – ora României).

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a primit un wild-card din partea organizatorilor pentru a putea participa la turneul de la Miami, așa că ar putea avea partea de orice adversară în runda inaugurală a competiției.

Halep, dublă semifinalistă la Miami

După ce va afla numele adversarei din primul tur, Simona Halep va trebui să aștepte programarea organizatorilor pentru a ști când joacă. Întâlnirile din primul tur de pe tabloul feminin vor avea loc marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

ADVERTISEMENT

Turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie, este dotat cu premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari. Halep a ajuns de două ori în semifinale la competiția din Florida, în 2015 și 2019.

Simona Halep nu și-a ales încă antrenorul cu care va colabora în perioada următoare. Pentru turneul Miami Open 2024, ea a fost însoțită de mama sa, de partenerul de antrenament Joao Monteiro și de fizioterapeutul Sabin Topală.

ADVERTISEMENT

Fost jucător modest în circuitul ATP, portughezul Joao Monteiro va face și pe antrenorul la competiția din Florida. Lusitanul va sta în boxa dublei campioane mondiale la meciurile pe care le va juca la primul turneu de la revenire.

ADVERTISEMENT