News

Clipe cumplite pentru o tânără de 19 ani din Reșița: a fost răpită în plină stradă. S-a aflat cine este agresorul

O tânără de 19 ani din Reșița a trecut prin momente terifiante, după ce a fost răpită în plină stradă de un individ. Poliția a aflat identitatea acestuia.
24.05.2023 | 21:40
Clipe cumplite pentru o tanara de 19 ani din Resita a fost rapita in plina strada Sa aflat cine este agresorul
O tânără de 19 din Reșița a fost răpită în plină stradă. Poliția a aflat identitatea atacatorului și l-a reținut. Sursa foto: NBC News
ADVERTISEMENT

O tânără de doar 19 ani a trecut prin momente extrem de dificile, în această săptămână, în Reșița. De origine din Caraș-Severin, fata a fost răpită de pe stradă în plină zi. Trist este faptul că nimeni nu a intervenit în ajutorul ei.

O tânără de 19 ani din Reșița a fost răpită în plină stradă. Poliția a aflat identitatea atacatorului și l-a reținut

Acest grav incident s-a petrecut luni, 22 mai. Datele preliminare ale polițiștilor au scos în evidență că, în jurul orei 15.50, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reșița, pe strada Calea Caransebeșului, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, victima a reușit să sune la 112 și să anunțe ceea ce a pățit. Ea le-a transmis oamenilor legii că a fost răpită de fostul prieten. În primă fază, nu a reușit să le spună autorităților unde se află. Din fericire, oamenii legii au localizat unde a fost dusă  și au intervenit de urgență.

Poliția a aflat în scurt timp atât identitatea victimei, cât și pe cea a agresorului. Fata a fost găsită în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de răpitor, mai exact fostul concubin. Totul s-a petrecut împotriva voinței sale.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că bărbatul nu a acționat singur. A fost ajutat de o altă femeie de 31 de ani. Aceasta ar fi condus autoturismul în care a fost urcată cu forța tânăra din Caraș-Severin, notează Realitatea de Reșița.

Bărbatul care a răpit-o pe tânără, arestat preventiv pentru 30 de zile

Într-o primă fază, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Marți, acesta a fost prezentat Judecătoriei Reșița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a acestuia.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe complicea acestuia, femeia de 31 de ani, pentru ea a fost dispusă o măsură mai blândă, cea a controlului judiciar pentru 60 de zile. Iată comunicatul Poliției:

”Polițiști de la Poliția Municipiului Reșița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Față de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile și față de o femeie măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, anunță instituția.

ADVERTISEMENT