News

Clipe de groază pentru o bătrână din Galați. A fost atacată de câinele agresiv al nepotului său

O bătrână din Galați, cu probleme locomotorii, a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată din senin, în propria casă, de câinele agresiv al nepotului său
06.12.2021 | 19:15
Clipe de groaza pentru o batrana din Galati A fost atacata de cainele agresiv al nepotului sau
ADVERTISEMENT

O bătrână din Galați, în vârstă de 71 de ani, care are probleme locomotorii, a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată din senin, în propria casă, de câinele agresiv al nepotului său. Acesta nu era acasă când s-a întâmplat incidentul.

Bătrână din Galați, atacată de câinele agresiv al nepotului său

O femeie în vârstă de 71 de ani, din Galați, a trăit spaima vieții ei. În timp ce stătea liniștită în propria casă, câinele nepotului său a început să devină agresiv.

ADVERTISEMENT

“Având niște probleme de rezolvat, nepotul acesteia i-a lăsat în grijă câinele său, un pitbul în vârstă de 7 ani. După scurt timp de la plecarea stăpânului, animalul a început să devină agitat, să latre și a mușcat ușor femeia, când aceasta a dorit să coboare din pat. Mai mult, câine a început să o împingă cu labele și să nu îi dea voie să se ridice”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

De teamă să nu i se întâmple ceva mai rău, femeia l-a sunat pe fiul ei, pentru a veni să liniștească patrupedul. Acesta nu a putut să intre în apartament deoarece cheia era în ușă, pe partea cu bătrâna.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sunat repede la 112 și a chemat ajutoare.

Ajunși la fața locului, jandarmii au acționat pentru a o salva pe femeie. Din fericire, apartamentul situat la parter și geamul lăsat deschis au contribuit la rezolvarea acestei situații tensionate.

“Oamenii legii s-au apropiat de geam, au tras jaluzeaua și au văzut că pitbulul este în cameră, agitat. În acel moment, jandarmii au intervenit și au scos câinele afară din apartament, pe geam”, a mai precizat IJJ Galați.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au mai spus că pitbulul a fost preluat de către lucrătorii de la ecarisaj și transportat la padoc.

Femeia a suferit răni ușoare, însă a refuzat să cheme un echipaj medical de urgență.

O femeie a murit după ce a fost atacată de câinele vecinului

Dacă bătrâna care a fost mușcată astăzi de câinele nepotului ei a scăpat doar cu răni ușoare, în alte cazuri victimele nu au avut la fel de mult noroc.

ADVERTISEMENT

De exemplu, o femeie în vârstă de 75 de ani din județul Vâlcea a murit după ce a fost atacată de câinele vecinului. Animalul a rupt lanțul și a atacat-o. Tragedia a avut loc la sfârșitul lunii trecute, în comuna Stoenești.

ADVERTISEMENT