Sport

Leo Strizu l-a lăudat pe Toni Petrea înainte de Chindia – FCSB: „Are o ambiţie să ne bată, dar rămâne de văzut dacă şi poate”

Leo Strizu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea înainte de Chindia - FCSB, în etapa a 20-a din SuperLiga.
10.12.2022 | 16:40
Leo Strizu la laudat pe Toni Petrea inainte de Chindia  FCSB Are o ambitie sa ne bata dar ramane de vazut daca si poate
Leo Strizu l-a lăudat pe Toni Petrea înaintea duelului Chindia - FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are un moral ridicat înaintea confruntării cu Chindia Târgoviște. Roș-albaștrii au 4 victorii consecutive în toate competițiile, iar în cazul unui succes împotriva fostului antrenor, vicecampioana României va urca pe podiumul din SuperLiga. Leo Strizu, principalul de la FCSB, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea la conferința de presă premergătoare meciului.

Toni Petrea, „venerat” de Leo Strizu înainte de Chindia – FCSB: „Se ghidează după principii bune și solide”

FCSB o va înfrunta pe Chindia Târgoviște pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, duminică, 11 decembrie, ora 20:30. Este primul duel al „roș-albaștrilor” împotriva Chindiei Târgoviște de când pe banca dâmbovițenilor se află Toni Petrea, fostul tehnician al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a mărturisit cum a întâmpinat venirea lui Leo Strizu pe banca celor de la FCSB, iar acum a venit vremea ca Leo Strizu să își facă publică opinia despre fostul tehnician al roș-albaștrilor. Antrenorul principal de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Toni Petrea. „Întâlnim o echipă puternică, condusă de Toni Petrea, pe care îl cunosc.

Am asistat la antrenamentele lui, este un antrenor bun, se ghidează după principii bune și solide. Tot ce a arătat Chindia de când a venit el demonstrează că a făcut un lucru foarte bun, şi mă refer mai ales la partea defensivă.

ADVERTISEMENT

A ştiut să combine ceea ce înseamnă apărare şi mijlocul terenului, le-a dat responsabilitate, apoi jucătorii au prins încredere şi au obţinut rezultate bune. Toni le-a dat încredere şi putere în faza ofensivă”, a declarat Leo Strizu, la conferința de presă premergătoare duelului Chindia Târgoviște – FCSB.

Leo Strizu, convins că Toni Petrea pornește cu avantaj în Chindia – FCSB

Leo Strizu a precizat că Toni Petrea beneficiază de avantaje înaintea duelului direct pentru că fostul tehnician al celor de la FCSB îi cunoaște pe jucătorii roș-albaștrii și cunoaște echipa. Totuși, fostul antrenor de la Steaua II (n.r. FCSB) este convins că valoarea va face diferența.

ADVERTISEMENT

„Este un avantaj pentru Petrea, pentru că el cunoaşte echipa, a lucrat la acest club, ştie foarte bine jucătorii şi se pare că are un atu.

Dar trebuie să ţinem cont că e echipa noastră are valoare şi cred că valoarea îşi va spune cuvântul. El a demonstrat şi aici şi la Târgovişte că poate avea rezultate”, a declarat Leo Strizu.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu trage un semnal de alarmă înainte de Chindia – FCSB: „Orice antrenor are o ambiție să ne bată”

Leo Strizu, care a recunoscut că Mihai Pintilii este cel care ar trebui să aibă cel mai important rol în deciziile de la FCSB, este de părere că antrenorii și formațiile din SuperLiga se motivează în plus împotriva vicecampioanei României.

Totuși, tehnicianul le-a pus gând rău adversarelor. „Fiecare antrenor vrea să demonstreze cât poate de mult la echipa la care lucrează. Şi orice antrenor care întâlneşte FCSB are o ambiţie să ne bată, dar rămâne de văzut dacă şi poate”, a mai spus Leo Strizu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „GG” la meciul Chindia Târgoviște – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT