Life

Clipe grele pentru Dana Rogoz: „Am tot amânat să mă gândesc la acest moment”

Clipe grele pentru Dana Rogoz. Actrița a povestit pe rețelele de socializare prin ce momente neplăcute trece și de ce a evitat să se gândească la ceea ce trăiește acum.
25.08.2022 | 18:43
Clipe grele pentru Dana Rogoz Am tot amanat sa ma gandesc la acest moment
Dana Rogoz și fratele ei. Prin ce clipe grele trece actrița. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a vorbit despre momentele grele prin care trece acum. Actrița suferă foarte mult din cauza unuia dintre frații săi!

Prin ce clipe grele trece Dana Rogoz: „Fără bilet de întoarcere”

Ea este foarte celebră, dar puțini știu că Dana Rogoz are doi frați de care este foarte apropiată și îi iubește mult. Radu este numele unuia dintre ei și cel care o face acum să sufere pe vedetă!

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă din cauză că Radu, fratele Danei Rogoz, a decis să se mute din țară, pe o perioadă nedeterminată de timp.

Fratele vedetei se iubește cu o tânără care locuiește în Lisabona, iar acum cei doi au luat decizia de a locui împreună.

ADVERTISEMENT

Acum, actrița din faimosul serial La Bloc se simte foarte tristă din cauza plecării fratelui ei.

Dana Rogoz suferă din cauza plecării fratelui său

Despărțirea este cu atât mai grea cu cât faimoasa actriță și fratele ei se vedeau des, locuind amândoi în București, dar acest lucru nu se va mai întâmpla odată ce el va locui în Portugalia.

Deși actrița spune că ea l-a încurajat pe fratele ei să plece, acum că se vede în fața faptului împlinit, i se pare extrem de greu să își ia adio pentru o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

„Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona.

Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă…. ah… e mai greu decât mă așteptam. Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a dezvăluit că a încercat să depășească acest moment greu pentru ea prin a nu-i acorda pentru multă atenție, dar iată că plecarea fratelui său se apropie cu pași repezi.

„Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: