Life

Ce i-a spus Răzvan Irinei Fodor înainte de plecarea la America Express. “Tare grea a fost despărțirea”

Ce i-a transmis Răzvan Fodor Irinei înainte de plecarea la America Express. Prezentatoarea și-a luat rămas-bun de la familia sa înainte de a părăsi România pentru două luni.
23.05.2022 | 20:33
Ce ia spus Razvan Irinei Fodor inainte de plecarea la America Express Tare grea a fost despartirea
Răzvan Fodor, mesaj pentru soția sa, Irina, înainte de plecarea la America Express. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj Irinei Fodor înainte ca aceasta să plece la filmările pentru America Express. Traseul începe din Mexic, iar vedeta și-a luat la revedere de la cei dragi.

Ce i-a transmis Răzvan Fodor Irinei înainte de plecarea la America Express

Actorul din serialul Adela și-a luat rămas-bun de la Irina Fodor, care va fi plecată în America timp de două luni. Răzvan Fodor a postat o imagine alături de partenera sa de viață, în dreptul căreia a scris un mesaj, înainte ca aceasta să plece spre aeroport.

ADVERTISEMENT

“În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Irina Fodor, emoționată înainte de plecarea în America

Irina Fodor a recunoscut că a avut mari emoții înainte de plecarea în America. Vedeta nu a plecat fără să-și îmbrățișeze soțul, fiica și animalul de companie, de care îi va fi foarte dor în cele două luni.

ADVERTISEMENT

Despărțirea a fost grea, dar șatena se consolează cu faptul că aventura America Express este unică. Irina Fodor i-a asigurat pe fani că le va trimite vești atunci când va ajunge în Mexic.

“De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine.

ADVERTISEMENT

Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi.

Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea. I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic.”, a transmis Irina Fodor.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor familie
Irina Fodor, emoționată înainte de plecarea în Mexic. Sursa foto: Instagam

Care sunt echipele care participă la America Express

În urmă cu câteva zile au fost anunțate echipele participante la America Express. Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, fac echipă în noul sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Componentele trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au acceptat provocarea și așteaptă cu nerăbdare să înceapă aventura.

În acest sezon participă și Cătălin Bordea, alături de prietenul său, Nelu Cortea. Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar fac și ele echipă la America Express.

Vloggerița Bianca Adam va participa la emisiune alături de mama ei, Mihaela, iar Puya împreună cu soția sa, Melinda.

La America Express vor participa și cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Jean Gavril și fratele său, Dinu,  stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla.

Filmările au loc pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT