Life

Clotilde, încă un episod în „scandalul gardul”: „L-am trimis pe directorul hotelului să verifice”

Clotilde a făcut o mutare neașteptată în „scandalul gardul” pe care l-a început la sfârșitul anului trecut cu Mitică Dragomir.
28.03.2024 | 19:00
Clotilde inca un episod in scandalul gardul Lam trimis pe directorul hotelului sa verifice
Clotilde, mutare uluitoare în „scandalul gardul”. Foto: hepta.ro/ FANATIK
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, primarul sectorului 1 al Capitalei, mutare-șoc în „scandalul gardul”, pe care îl duce de luni bune cu Mitică Dragomir. Afaceristul a făcut câteva dezvăluiri de senzație, la MAX Profețiile lui Mitică. 

Clotilde, mutare uluitoare în „scandalul gardul”. Mitică Dragomir e surprins de ce face primărița

Anul trecut, Clotilde Armand a ordonat demolarea gardului din fața hotelului lui Dumitru Dragomir, pentru că ar fi ”păpat” câțiva centimetri din trotuar. S-a ajuns la un circ uriaș, „scandalul gardul” devenind unul notoriu, după ce fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a plâns de acțiunea vedetei USR.

ADVERTISEMENT

Acum, în martie 2024 (n. red.: Clotilde a dat buzna peste gardul lui Mitică în noiembrie 2023), se pare că lucrurile iau o întorsătură cum rar s-a mai văzut. Potrivit mărturisilor pe care Mitică Dragomir le-a făcut, primărița a trimis câțiva angajați ca să repare ce au stricat.

„O haită de oameni lucrează în draci să facă gardul, nu știu ce vor să facă”

„Clotilda are nevoie de scandal. Ea face scandal cu oameni de notorietate: cu Dragomir, cu Dana Budeanu. Bomba știi care e? Tot o criticam și i-am spus avocatului să o dea în judecată că n-avea voie să dea gardul jos, mai ales dacă e o lege că dacă ai făcut un gard opt ani, conform legii, nu poate să-l dea jos, iar ăsta era de 24 de ani gardul, făcut de Primărie, nu făcut de mine.

ADVERTISEMENT

Azi, o haită de oameni lucrează în draci… Să facă gardul, nu știu ce vor să facă. Băi, sunt acolo zece… Era acolo, știi ce era? Erau niște gropi. I-am văzut și i-am lăsat în pace. L-am trimis pe directorul hotelului, pe Florin, să vadă ce fac. Cică, domnule, i-a trimis primărița să repare ce au stricat”, a declarat Dragomir despre mutarea de ultimă oră luată de Clotilde în „scandalul gardul”, la MAX Profețiile lui Mitică. 

Întrebat de ce consideră că franțuzoaica a întors foaia, Dragomir a spus că probabil i s-a făcut frică după ce a amenințat că o dă în judecată. Nu este singura noutate pe care Mitică de la Ligă a făcut-o despre edilul de la Sectorul 1. 

ADVERTISEMENT

Mitică de la Ligă o acuză pe Clotilde că își face campanie electorală prin școli

Omul de afaceri a mai spus că femeia și-a început campania electorală prin școli, folosindu-se de părinții copiilor, cărora le promite marea cu sarea.

„Ori s-a speriat că o dau în judecată… Fii atent aici. Atâta lipsă de respect n-am văzut în viața mea. Vine la mine, la hotel, un director de școală: ”Haideți să vă spun, haideți cu mine că doamna Clotilde a convocat copiii la mine la școală”. Măi, am rămas tâmpit, era unul dintre directori, un tinerel. Domnule, își face publicitate cu părinții din școli pe școlile noastre. L-am întrebat, păi el nu zice nimic, a zis că-l dă afară dacă zice ceva. 

ADVERTISEMENT

Strânge părinții elevilor la școli și le promite că le face, că le drege… Asta e hoție! E ca furtul în sacoșele alea pe care le-au arătat la televizor. Dar când am văzut că i-au trimis pe ăia să repare ce au stricat. Pe banii cui? Să vezi ce greblează, borduri, nu mai știu ce… I-a fost frică. Vezi, de frică…”, a completat Mitică Dragomir.

ULUITOR! Decizia lui Clotilde Armand in SCANDALUL GARDULUI de la hotelul lui Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT