Life

Cluj Napoca, show total la nivel de preţuri. Un platou de mâncare cu foiță de aur costă 6.000 de lei. Cum arată, de fapt, minunea

Un platou de mâncare cu foiță de aur costă 6.000 de lei în Cluj Napoca. Cum arată, de fapt, minunea care atrage turiștii.
23.04.2023 | 21:44
Cluj Napoca show total la nivel de preturi Un platou de mancare cu foita de aur costa 6000 de lei Cum arata de fapt minunea
Restaurantul care vinde meniul special este celebru în Cluj Napoca. Sursa foto: ABC News Romania, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ai în plan să mergi zilele acestea prin Cluj Napoca, află că prețurile sunt exorbitante în unele restaurante. Vei găsi meniuri, considerate o fiță, pentru care trebuie să scoți din buzunar o mulțime de bani. Un platou de mâncare cu foiță de aur, de exemplu, costă 6.000 de lei.

Cum arată un platou cu mâncare din foiță de aur, de 6000 de lei. Se găsește în Cluj Napoca

Într-un restaurant de top din Cluj Napoca, se pot comanda produse din carne de vită în varianta, ”Gold”, adică sunt acoperite cu foiță de aur comestibilă. Dacă optezi pentru o astfel de servire regească, automat meniul crește cu încă 150 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, locația a pregătit pentru clienții cu buzunarul gros și un platou ”Gold”, din care te poți hrăni doar dacă achiți suma de 6.000 de lei. Oamenii de afaceri din Cluj Napoca l-ar comanda de fiecare dată când trec pe la restaurantul cu pricina, informează presa locală, turdanews.net.

De asemenea, cei care nu-și permit toate produsele de pe platoul scump pot opta doar pentru unul singur. Un burger cu foiță de aur comestibilă pe deasupra valorează 250 de lei. Datorită acestor sume exorbitante, locația a fost numită de cei care i-au trecut pragul ”restaurantul vedetă” din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Restaurantul cu mâncare din foițe de aur, deținut de un politician de la PSD. Un meniu din carne ajunge la 1200 de lei

Locația exclusivistă este deținută de un social democrat. Mai exact, de către președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal. La începutul anului, el a stârnit controverse, după ce a dezvăluit prețul unui meniu din carne, ”meniu Chicago”, din restaurantul său. Acesta costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.200 de lei.

”Toți ați întrebat cât costă un astfel de platou. Avem platoul Chicago, al partenerului meu din America. E singurul platou unde găsiți mici, cârnăciori, Tomahawk, mușchiuleț de vită, aici e cel mai bun burger care îl puteți mânca în Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, e 1200 de lei. Am vrut să fac înăuntru filmarea, dar înăuntru e plin. Vă pup” , transmitea Avram Gal la începutul anului, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit reacțiile oamenilor la auzul prețului. Unii au ironizat situația întrebând dacă pot achita prin fonduri europene: ”Alții mănâncă o lună de 1200 de lei.Opulenta nesimțită”/ ”Bună ziua! Se poate plăti și în fonduri europene? ”

Totodată, clienții care au mâncat deja la ”restaurantul vedetă” din Cluj Napoca s-au declarat mulțumiți și nemulțumiți, conform recenziilor. Unii s-au declarat încântați în special de aspectul estetic, deși nu sunt consumatori fideli de carne.

ADVERTISEMENT

”Un restaurant pentru iubitorii de carne, mai cu seama de vita, sub cele mai variate forme gastronomice. Nu sunt o mare iubitoare de carne, mai degraba, am reactionat la aspectul estetic: vitrina impecabila, cu produse pe care clientii le pot finisa acasa, dar si fripturile prezentate pe platouri creative si atragatoare”, este una dintre recenzii.

Alții însă au rămas cu un ”gust amar” după ce au trecut pragul restaurantului deoarece nu le-a plăcut atitudinea chelnerului: ”Servirea: ospatarul nu făcea diferența dintre tipurile de steak-uri din meniu, total nepregatit pentru un steakhouse…servirea in rest acceptabilă”, potrivit newscj.ro

ADVERTISEMENT
Tags: