Life

Valentin Sanfira, soțul artistei Codruța Filip, reacție neașteptată la zvonul că e gay: „Nu e nimic anormal”

Valentin Sanfira și Codruța Filip au comentat zvonurile care circulă despre perechea lor și orientarea sexuală, în exclusivitate pentru FANATIK!
03.04.2023 | 16:00
Valentin Sanfira sotul artistei Codruta Filip reactie neasteptata la zvonul ca e gay Nu e nimic anormal
Valentin Sanfira și Codruța Filip, cuplu pe scenă, dar și în viața reală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira și Codruța Filip au fost provocați de FANATIK să răspundă anumitor speculații care se fac pe seama relației lor. Cei doi, căsătoriți cu acte în regulă și mai fericiți ca niciodată, au fost extrem de surprinși atunci când a fost atins un subiect sensibil, o temă care are legătură cu viața lor intimă.

Valentin Sanfira, confruntat cu zvonul că e gay. Ce spune soția, Codruța Filip

Mai precis, pe la diferite colțuri, circulă tot felul de zvonuri despre orientarea sexuală a unor interpreți din muzica folclorică, gurile rele spunând că aceștia și-ar ascunde preferințele sexuale din cauza valorilor tradiționale pe care le promovează.

ADVERTISEMENT

Printre numele despre care se spune, în diferite cercuri, că ar fi gay, este și Valentin Sanfira, soțul cântăreței Codruța Filip. FANATIK a vrut să știe adevărul despre aceste îmbârligături, iar cei doi au fost mega-surprinși când au auzit ce spune gura târgului.

Valentin Sanfira și Codruța Filip au avut o reacție cât se poate de firească. Au spus că nu condamnă deloc persoanele care au alte preferințe din punct de vedere sexual. Mai mult, pentru ei nu este o anormalitate, iar cei care sunt gay și își asumă merită tot respectul lor.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira: „În general, nu e nimic anormal”

Valentin a negat, într-un mod cât se poate de voalat, și respinge, deci, lucrurile care se spun despre el. Totuși, folcloristului i se par urâte astfel de comentarii care se fac despre colegii săi de breaslă.

„Da, probabil că sunt (n.r.: persoane gay în industria folclorică). Pe mine nu mă deranjează lucrurile astea. La noi nu au ajuns bârfele astea, plus că noi nu ascultăm asemenea bârfe… Dar, mi se pare urât să cataloghezi o breaslă.

ADVERTISEMENT

În general, nu e nimic anormal. Trăim în vremuri în care oamenii se căsătoresc și se acceptă. Mi se pare urât să te bagi într-o familie doar de dragul de a te promova sau de a face rău. 

Oamenii care au ceva de spus, spun prin arta lor și prin muzică. Muzica populară are oameni foarte demni, care muncesc pentru folclorul românesc. Muzica populară, poate că de multe ori a salvat acest neam. E muzica neamului și este singura care ne mai ține cu numele de România”, a fost reacția lui Valentin Sanfira, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am auzit zvonurile astea, dacă mi le spui tu… Eu n-am citit până acum în presă, dar dacă asta se bârfește despre mine, înseamnă că sunt o persoană importantă pentru acei oameni”, a ținut să completeze Valentina Sanfira.

Codruța Filip, tolerantă cu comunitatea LGBT: „Ok, există peste tot. Nu e o anormalitate”

Codruța Filip, de față cu soțul ei, a vrut și ea să intervină, spunând că nu știe de unde apar astfel de speculații. Și ea e de părere că dacă ar exista într-adevăr cântăreți de muzică populară gay, nu ar fi nicio problemă, pentru că lumea s-a modernizat.

„Eu nu știu de unde chestiile astea că în folclor ar exista… Ok, există peste tot. Nu e o anormalitate”, a declarat Codruța Filip pentru FANATIK.

valentin sanfira codruța filip
Valentin Sanfira și Codruța Filip formează unul din cele mai iubite cupluri din lumea folclorului. Foto: Instagram

Sanfira: „O să se stopeze bârfele”

În încheiere, Valentin Sanfira, care participă în noul sezon Te cunosc de undeva alături de Codruța Filip, ne-a mai zis că oamenii își vor da seama că nu are nicio treabă cu comunitatea LGBTQ după ce îl vor vedea travestit în show-ul de la Antena 1.

„Nu e nicio problemă că există. Există zvonuri în general la toți artiștii, de tot felul. Stai un pic, e foarte bine să fii cum te simți tu. Oamenii care sunt așa și își asumă, foarte bine că își asumă și își trăiesc viața cum doresc ei. Doar că… să duci discuția despre muzica populară, e urât.

Dacă aș auzi asta, aș râde și foarte bine. Uite, acuma că o să mă îmbrac în travesty (n.r.: la Te cunosc de undeva) o să se și stopeze bârfele că nu arăt deloc plăcut pentru nicio parte. Nici pentru femei, nici pentru bărbați”, a explicat, râzând, Valentin Sanfira.

 

ADVERTISEMENT