Life

Codruța Sanfira, decisă să devină mamă: ”Face parte din lista mea personală de dorințe”

Codruța Sanfira, pregătită să aducă pe lume un copil. Care este planul cântăreței la scurt timp după nunta cu Valentin Sanfira.
12.11.2022 | 00:20
Codruta Sanfira decisa sa devina mama Face parte din lista mea personala de dorinte
Codruța Sanfira, pregătită să aducă pe lume un copil. Care este dorința cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra, care este consilier al vicepreședintelui Curții de Conturi, este decisă să devină mamă pentru prima oară. Artista în vârstă de 27 de ani a explicat că este una dintre dorințele care se regăsește pe lista personală.

Codruța Sanfira, pregătită să aducă pe lume un copil. Care este planul cântăreței

Codruța Sanfira este pregătită să aducă pe lume un copil. Interpreta de muzică populară a declarat că se gândește foarte serios la următorul pas în relația cu partenerul de viață, Valentin Sanfira.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit recent, după ce au amânat cununia religioasă de 3 ori, au avut parte de o lună de miere de vis, însă acum fac planuri pentru viitorul apropiat. Mai exact, blondina a dezvăluit că cea mai mare dorință a sa este să devină mamă.

„Ar mai fi ceva ce-mi lipsește, dar poate o să vină, copilul. Ne dorim tare mult, dar toate la timpul lor. Face parte și din lista mea personală de dorințe, dar acum din lista noastră mai mult. 

ADVERTISEMENT

A fost tare frumoasă și vacanța, dar cel mai important moment a fost nunta noastră, adică acolo a fost punctul culminant, și acela a fost momentul care ne-a marcat pentru tot restul vieții”, a spus Codruța Sanfira pentru Antena Stars.

Codruța și Valentin Sanfira, poveste de dragoste. Cum s-au cunoscut

Codruța Sanfira și-a dorit foarte mult să îmbrace mai întâi rochia de mireasă și abia apoi să se gândească la un copil. Vedeta își dorește foarte mult un băiat pentru care are deja numele pregătit, și anume Filip.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și interpretul de muzică populară s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 4 ani pe platourile de filmare ale emisiunii prezentate de Teo Trandafir, de la Kanal D.

„M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

ADVERTISEMENT

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu.

I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”, a declarat artistul în urmă cu ceva vreme, conform kfetele.ro.

ADVERTISEMENT