News

Coliziune între un tramvai și un autobuz. Trafic blocat în București, pe linia 34

Accident rutier în Capitală, în zona Autogării Filaret, aici unde a avut loc o coliziune între un tramvai și un autobuz.
17.01.2024 | 13:49
Coliziune intre un tramvai si un autobuz Trafic blocat in Bucuresti pe linia 34
Coliziune între un tramvai și un autobuz. Foto captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Coliziune între un tramvai și un autobuz, miercuri după-amiaza, în zona Autogării Filaret din București. Accidentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, iar traficul rutier este blocat pe linia 34.

Coliziune între un tramvai și un autobuz, în București

Din primele informații, se pare că tramvaiul ar fi intrat în autocarul respectiv, care se afla pe linie în momentul producerii coliziunii. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și echipajele medicale.

ADVERTISEMENT

„Liniile 7 si 47 – blocate pe ambele sensuri pe Str. Dr. Istrati, la Autogara Filaret. Cauza: eveniment de circulație”, au transmis, miercuri, reprezentanții STB pe rețeaua de socializare X.

Momentan, oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili, cu exactitate, în ce circumstanțe s-a produs incidentul rutier. În autobuz nu se aflau călători atunci când a avut loc impactul, potrivit b365.ro.

ADVERTISEMENT

Pasagerii aflați în tramvai au fost monitorizați de paramedicii solicitați în zona respectivă. Conform primelor date, se pare că nicio persoană nu a suferit răni după producerea accidentului. De asemenea, șoferul autobuzului a scăpat nevătămat.

Autobuzul implicat în accident, înmatriculat în Turcia

Însă, cele două mijloace de transport au fost serios avariate. Cei doi șoferi au fost testați pentru alcool. În urma verificării a reieșit că niciunul dintre ei nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

Autobuzul implicat în evenimentul rutier este înmatriculat în Turcia, conform sursei citate anterior. Rămâne ca polițiștii rutieri din Capitală să stabilească în ce împrejurări a avut loc acest accident.

Șoferii din București au avut nervii puși la încercare încă de la primele ore ale dimineții, atunci când a fost raportat un alt incident rutier. Un autoturism și o dubă s-au ciocnit, în zona Lidl Delfinului.

ADVERTISEMENT

Circulația rutieră a fost afectată, iar linia STB 243 a fost blocată mai bine de o oră. „Linia 243, blocată pe Strada Doamna Ghica, la stația Torentului, pe sensul spre Strada Emil Racoviță. Cauza: eveniment de circulație terți”, informa STB în această dimineață.

 

ADVERTISEMENT