Life

Comedia românească de pe Netflix la care râzi cu lacrimi. BroMania, Antonia și Geanina din Las Fierbinți completează o distribuție fără egal

Ce comedie românească de pe Netflix te va amuza până vei râde cu lacrimi. BroMania, Antonia și Geanina din Las Fierbinți se numără printre actori.
06.08.2023 | 16:29
Comedia romaneasca de pe Netflix la care razi cu lacrimi BroMania Antonia si Geanina din Las Fierbinti completeaza o distributie fara egal
Despre ce comedie românească este vorba. Sursa foto: TV Mania
ADVERTISEMENT

Comedia românească de pe Netflix la care trebuie să te uiți dacă vrei să ai parte de o doză de amuzament. Vei râde cu lacrimi, datorită secvențelor pline de umor. Premiera peliculei a avut loc în martie, în cinematografe, iar mai târziu a fost înregistrată și pe platformă.

O comedie românească de pe Netflix la care vei râde cu lacrimi. Despre ce este vorba în peliculă

În comedie apar figuri cunoscute publicului român, care va avea ocazia să le vadă în noi ipostaze față de s-a obișnuit până acum. Anca Dumitra, cunoscută ca ”Geanina” din Las Fierbinți,  Matei Dima, alias BroMania, Antonia, Anca Dinicu, Mugur Mihăescu, Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022 sau Alex Bogdan sunt printre numele care te vor face să stai neclintit în fața ecranului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre ”Haita de acțiune”, un film românesc de comedie, lansat anul acesta, în primăvară, și care de la început s-a bucurat de audiență. A fost regizată chiar de unul dintre actori, Matei Dima, alături de Vali Dobrogeanu, acesta din urmă realizând și renumitele pelicule ”Tabăra” și ”Rezumatul Zilei”.

Din data de 21 iulie 2023, ”Haita de acțiune” a apărut și pe Netflix. Povestea este concentrată în mare parte pe un polițist de rutieră, ”Denzel”, interpretat de Matei Dima. Acesta visează să rezolve cazuri complicate, grave, să acționeze ca într-un film american.

ADVERTISEMENT

Denzel va stârni râsul colegilor săi la început, fiindcă refuză să fie corupt și și-a luat profesia foarte în serios. Mai târziu, reușește să-i aibă pe unii de partea sa și nu va mai merge în misiuni de unul singur, ci își va forma o echipă. La un moment dat, cu toții vor interveni într-o situație ocolită până acum de oamenii legii, iar totul se va complica.

”Facem pasul spre acțiune. Producem un film acum intitulat «Haita de acțiune», scris și regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc să îl joc de mulți ani și acum am această ocazie.

ADVERTISEMENT

Alături de mine, o veți vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o secție de poliție, prietena mea cea mai bună și membră fondatoare Haita de acțiune”, a spus BroMania, într-un interviu pentru Adevărul.

Ce spune BroMania despre ”Haita de acțiune”

”Haita de acțiune” este a doua comedie de succes a lui BroMania. Aceasta a apărut la un an după lansarea ”Teambuilding”, o producție care a stârnit multe critici din partea unor regizori sau actori vechi în industria cinematografică.

ADVERTISEMENT

Pentru realizarea ”Teambuilding”, BroMania a investit aproape 800.000 de euro, despre care spune că a riscat, dar nu regretă, căci și câștigul ulterior a fost pe măsura. Încă de la lansare, ”Teambuilding” a încasat 2, 7 milioane de euro.

”Investiția în „Teambuilding“ a fost de aproape 800.000 de euro, una destul de mare pentru un film românesc. Faptul că a avut un succes atât de mare ne bucură și ne liniștește, dacă nu mergea… riscam să ajungem pe străzi. Morala? Să nu rișți, decât dacă crezi cu adevărat în ceva”, a mai precizat BroMania pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT