Sport

Compagno rămâne cu un singur meci de jucat la FCSB!? Ce s-a întâmplat după CFR Cluj – FCSB 1-1

Andrea Compagno va rata meciul de pe Arena Națională cu Hermannstadt. Atacantul italian a văzut al patrulea cartonaș galben cu CFR Cluj.
10.12.2023 | 22:24
Compagno ramane cu un singur meci de jucat la FCSB Ce sa intamplat dupa CFR Cluj  FCSB 11
Andrea Compagno are doar 4 goluri în 18 meciuri în acest sezon la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, unul dintre cei mai contestați jucători ai FCSB, și anunțat de Gigi Becali în FANATIK drept unul dintre jucătorii care vor pleca în iarnă, va intra din nou în gura patronului după meciul cu CFR Cluj. Gigi Becali chiar spunea că mai sunt doar trei meciuri pentru Compagno la FCSB, incluzându-l pe cel cu ardelenii.

Andrea Compagno, suspendat la FCSB – FC Hermannstadt

Andrea Compagno nu a reușit să marcheze în derby-ul cu CFR Cluj, deși a fost activ, a intrat în combinații și și-a creat mai multe șanse de gol. Golgheterul din sezonul trecut al FCSB și-a pierdut cumpătul pe finalul partidei din Gruia, iar Sebastian Colțescu nu a tolerat comportamentul său.

ADVERTISEMENT

Centralul i-a arătat cartonașul galben pentru proteste și comportament nesportiv, iar italianul va rata meciul cu Hermannstadt din etapa a 20-a a SuperLigii.

Astfel, meciul cu Politehnica Iași de pe data de 19 decembrie ar putea fi ultimul pentru Andrea Compagno în tricoul FCSB-ului. În acest sezon, Compagno a reușit doar patru goluri în 17 meciuri, în timp ce sezonul trecut reușea 21 de goluri în 39 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, pe făraș de la FCSB. Gigi Becali l-a pus pe lista neagră

Gigi Becali l-a desființat pe Andrea Compagno la FANATIK SUPERLIGA: „Eu nici nu vreau goluri de la Compagno, vreau să țină de minge la el măcar 15 secunde, 10 secunde. Să nu dea mingea la adversar, nu vreau goluri, măcar când vine mingea la el să nu o dea la adversar.

Toată ziua te arunci banga banga, cum să te arunci pe jos toată ziua, mai mare rușinea. Nu-i problemă, mai sunt trei meciuri și nu să-l mai vedeți. Aduc atacant! Dacă aduc atacant, ce mai vrei? Când zic ceva, nu fac? Nu știu cine e. Închis și Compagno”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor atacantului italian:

Gigi Becali a vorbit despre atacantul care va ajunge la FCSB„E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem. Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce.

Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toți să-i vadă și pe MM și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că este vorba despre David Ankeye, atacantul nigerian de la Sheriff Tiraspol. Impresarul Florin Vulturar a vorbit despre transferul său, deranjat de declarațiile date de un pretins agent al atacantului: „Nu știu de unde și cum a apărut băiatul ăsta ca impresar al jucătorului. Nu are nici o legătura el! E doar un fost administrator al academiei de juniori unde a fost David Ankeye. Chiar s-a supărat foarte tare jucătorul că a vorbit în numele lui.

Cel care s-a dat impresarul lui Ankeye și a vorbit de salarii nu are nicio treabă nici cu jucătorul, nici cu transferul lui la Șerif și la FCSB!”.

ADVERTISEMENT
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt