Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Compagno sau Abdallah? Specialiștii Fanatik i-au comparat pe cei doi atacanți: „Mai tehnic, cu știința jocului”

Specialiştii FANATIK l-au comparat pe Compagno cu Abdallah, atacantul lui Dinamo având evoluţii din ce în ce mai bune în SuperLiga, după un start şters.
16.02.2024 | 10:20
Compagno sau Abdallah Specialistii Fanatik iau comparat pe cei doi atacanti Mai tehnic cu stiinta jocului
Compagno sau Abdallah? Specialiștii Fanatik i-au comparat pe cei doi atacanți: „Mai tehnic, cu știința jocului”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat cu 2-0 împotriva Farului Constanţa, succes care le oferă “câinilor” o injecţie de moral după un start dezastruos în 2024. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare speră să lege succesele şi să iasă de pe locurile direct retrogradabile.

Compagno sau Abdallah? Specialiștii FANATIK i-au comparat pe cei doi atacanți

Unul dintre jucătorii renăscuţi de la Dinamo este Hakim Abdallah. După un start de sezon greoi alături de “câini”, atacantul şi-a revenit şi a avut evoluţii foarte bune. Specialiştii FANATIK SUPERLIGA l-au comparat cu Compagno:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare un Compagno mai tehnic Abdallah. Şi cu ştiinţa jocului peste Compagno”, a Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Kiriţă: “Este mai tehnic şi mai puternic decât Compagno”

Giani Kiriţă crede că Abdallah este mai tehnic şi mai puternic decât Andrea Compagno, spunând că aceasta trebuie să fie atitudinea “câinilor” şi în următoarele meciuri, pentru că echipa trebuie să lege victoriile:

ADVERTISEMENT

“Abdallah este jucătorul care vine din spate. Este mai tehnic şi mai puternic decât Compagno. Are ştiinţa jocului, ai văzut ce pasă a dat printre doi. Mai rafinat. 

În plus, fotbalul este foarte simplu când dai şi pleci. Jucătorii lui Dinamo asta au făcut aseară. Dai şi pleci pe spaţiu. Am văzut spaţii atât de mari în apărarea Farului, de zici că e aeroportul de la Otopeni. 

ADVERTISEMENT

Dinamo avea 3-4 jucători, Farul avea vreo 2. Bravo pentru victorie, pentru atitudine, dar gata!”, a spus Giani Kiriţă la FANATIK SUPERLIGA.

Abdallah, primul transfer după ridicarea interdicţiei!

Hakim Abdallah a evoluat în 26 de meciuri în actuala stagiune şi a marcat trei goluri. Atacantul a venit din postură de jucător liber după ce ultima dată a evoluat la Royal Excelsior Virton. Este prima mutare a “câinilor” din vară, după ridicarea interdicţiei şi a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost vândut în această iarnă de FCSB la Tianjin Tiger. Gigi Becali a acceptat 120.000 de euro pentru atacantul căzut în dizgraţie. Italianul va avea un salariul impresionant în China: 700.000 de euro pe an.

Compagno sau Abdallah? Specialiștii Fanatik i-au comparat pe cei doi atacanți

ADVERTISEMENT