Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Comparația Papură – Petev care-l umilește pe tehnicianul bulgar: „E ca Ronnie O’Sullivan pe lângă Ali Carter!”

Ivailo Petev a ajuns din nou subiect de bancuri după un nou pas greșit al Universității Craiova. Cu cine a fost comparat tehnicianul bulgar.
21.02.2024 | 21:47
Comparatia Papura  Petev carel umileste pe tehnicianul bulgar E ca Ronnie OSullivan pe langa Ali Carter
Comparația Papură - Petev care-l umilește pe tehnicianul bulgar: „E ca Ronnie O'Sullivan pe lângă Ali Carter!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ivailo Petev nu convinge pe banca tehnică a Universității Craiova. Tehnicianul bulgar a fost criticat după un nou pas greșit făcut de Universitatea Craiova, 2-2, la Botoșani.

Comparația Papură – Petev care-l umilește pe tehnicianul bulgar: „E ca Ronnie O’Sullivan pe lângă Ali Carter!”

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova trebuie să continue cu Petev pe bancă, chiar dacă antrenorul în vârstă de 48 de ani nu are încă rezultatele dorite. Este al patrulea tehnician al oltenilor în acest sezon după Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf și Corneliu Papură, iar echipa e pe locul 4, cu 39 de puncte, 15 mai puține decât liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă aveam scaunul amenințat sau nu (n.r. – dacă U Craiova nu egala la Botoșani) Am început cu Neagoe, a venit Reghecampf, iar Papură, acum Petev”, a fost de părere Sorin Cârțu.

„Papură este ca Ronnie O’Sullivan pe lângă Ali Carter. De ce crezi că am zis că e zacuscă?

ADVERTISEMENT

Eu am văzut la Petev că niciodată nu joacă un sistem pe care să îl antreneze. A jucat cu FCSB 5-5-0 ăla”, a tunat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Fostul președinte al oltenilor l-a criticat pe Petev pentru că n-a folosit la Botoșani în primul „11” niciunul din fotbaliștii achiziționați în această iarnă. Mai mult, bulgarul a amețit pe toată lumea cu Mihai Căpățînă, pe care, în patru meciuri, l-a folosit pe patru posturi diferite.

ADVERTISEMENT

„Ai avut 5 jucători, 5 transferuri, toată lumea pe bancă. Aduc transferuri de la mii de kilometri să le țin pe bancă?

Mai bine aduci un bulgăraș de-al tău că nu face atâția kilometri și îl ții pe bancă. Sunt niște decizii…”, s-a mirat Cârțu.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev e un antrenor titrat în Bulgaria. A câștigat trei titluri de campion, două Cupe ale Bulgariei și o Supercupă, toate în perioada în care a pregătit-o pe Ludugoreț, 2010-2013.

Sorin Cartu, FARA MENAJAMENTE si ACUZE LA ARBITRAJ dupa FC Botosani - U Craiova 2-2: “ERA RUSINOS”

ADVERTISEMENT