Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Un elefant în magazinul de porțelanuri!”. Sorin Cârțu, fără milă după FC Botoșani – U Craiova 2-2

Sorin Cârţu l-a criticat pe Alin Şeroni după FC Botoşani - Universitatea Craiova 2-2, Fostul preşedinte al oltenilor condamnă intrarea neglijentă pe tibia lui Mitriţă.
19.02.2024 | 16:50
Un elefant in magazinul de portelanuri Sorin Cartu fara mila dupa FC Botosani  U Craiova 22
„Un elefant în magazinul de porțelanuri!”. Sorin Cârțu, fără milă după FC Botoșani - U Craiova 2-2. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a mai pierdut două puncte importante în lupta pentru podium. Oltenii au remizat, scor 2-2, cu FC Botoşani şi CFR Cluj s-a desprins la 6 puncte de echipa lui Ivaylo Petev.

Sorin Cârțu, fără milă după FC Botoșani – U Craiova 2-2: “Un elefant în magazinul de porţelanuri”

Sorin Cârţu a acuzat arbitrajul după meci la FANATIK SUPERLIGA şi a pus tunurile pe Alin Şeroni, fundaşul care a avut o intrare de “roşu” la Alex Mitriţă:

ADVERTISEMENT

“Ne aşteptam la cele trei puncte la Botoşani. Te invită să câştigi punctele cu ceea ce arată, ce au la dispoziţie şi cum joacă. În repriza a doua se întâmplau mai multe dacă arbitrul ar fi dat penalty la Baiaram şi situaţia aia cu Mitriţă.

Plus cartonaşul roşu la Şeroni care influenţa desfăşurarea. Eu nu-l înţeleg pe copilul ăsta, pe băiatul ăsta. Şeroni se manifestă aşa, parcă el e elefantul în magazinul de porţelanuri.

ADVERTISEMENT

“Cheamă-l la VAR obligatoriu ca să nu mai fie discuţii”

L-a călcat şi pe Mitriţă. Eu nu înţeleg şi rolul arbitrilor. Poate îţi scapă în dinamica jocului, dar totul e la televizor. Cheamă-l la VAR obligatoriu ca să nu mai fie discuţii. 

Cum a fost la Papp cu Ispas. Sunt nişte faze de joc de te cruceşti, cum pot să treacă aşa superficial unii arbitri. N-aş spune că e vânată de arbitri, dar sunt multe faze pe care noi le putem invoca.

ADVERTISEMENT

La partida asta, ceea ce reproşez eu e situaţia de la primul gol. Indiferent că intri sau nu în posesie… Dacă aduci în discuţie intratul în posesie, dacă vin trei în pressing puternic, ce posesie e asta?

Mulţumesc, dă-mi offside, nu mă interesează posesia, că nu pot să construiesc”, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA după Botoşani – Universitatea Craiova 2-2.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă în următoarea etapă împotriva celor de la FC Voluntari. Ilfovenii sunt şi ei într-o formă slabă, Nicolae Dică fiind fără victorie de când a preluat echipa.

„Un elefant în magazinul de porțelanuri!”. Sorin Cârțu, fără milă după FC Botoșani - U Craiova 2-2

ADVERTISEMENT