Life
notix pixel id

Concertul omagiu al trupei Queen pentru Freddie Mercury va fi integral pe Youtube pentru 48 de ore

14.05.2020 | 22:01
Concertul omagiu al trupei Queen pentru Freddie Mercury va fi integral pe Youtube pentru 48 de ore
Concertul omagiu al trupei Queen pentru Freddie Mercury va fi integral pe Youtube pentru 48 de oresursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Concertul omagiu adus de trupa Queen lui Freddie Mercury, în 1992, va putea fi vizionat gratuit pe Youtube pentru 48 de ore. În timpul concertului, fanii vor putea dona câte un dolar pentru Organizația Mondială a Sănătății, ca suport pentru combaterea coronavirusului.

Concertul omagiu al trupei Queen pentru Freddie Mercury, disponobil pe Youtube

Timp de 48 de ore, omagiul adus de trupa Queen, în 1992, pentru Freddie Mercury va fi disponibil pe Youtube timp de 48 de ore, începând de pe 15 mai 2020.

Freddie Mercury a murit în noiembrie 1991, din cauza bronhopneumoniei cauzată de SIDA , iar la momentul omagiului, pe scenă, au fost prezenți toți membrii trupei:Brian May, Roger Taylor și John Deacon.

ADVERTISEMENT

Alături le-au fost nume mari ale muzicii rock precum David Bowie, Robert Plant, Roger Daltrey, Tony Iommi, James Hetfield, Seal, George Michael, Elton John, Axl Rose și Liza Minnelli.

Metallica, U2, Def Leppard, Guns N ‘Roses și Spinal Tap au oferit, în acea seară, reprezentații individuale.

ADVERTISEMENT

Suport pentru combaterea pendemiei de coronavirus

Fanii pot dona câte un dolar în timpul vizionării concertului pentru a contribui la stoparea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru fiecare dolar oferit, compania Google va dona 2 dolari ca parte a colectării de fonduri permanente Google/Youtube pentru Fundatia Națiunilor Unite.

ADVERTISEMENT

Banii strânși vor merge spre Fondul de Solidaritate pentru combaterea Covid-19, al Organizației Mondiale a Sănătății pentru prevenirea, depistarea și activitățile de cercetare pentru crearea de tratamente și găsirea unui vaccin.

Concertul comemorativ intitulat „The Freddie Mercury Tribute Concert” a avut loc pe stadionul Wembley din Londra pe 20 aprilie 1992, în fașa a 72.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii Mai, trupa Queen a lansat o nouă variantă a melodiei  „We Are The Champions”, „You Are the Champions”, care a avut drept scop susținerea medicilor și a asistentelor care se află în linia întâi în lupta contra pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri