Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Concluzie dură după prestația FCSB de la Sofia: “Cu danezii iau iar 10 dacă joacă așa”

Prestația FCSB-ului în meciul tur cu CSKA 1948 Sofia nu a convins, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA se tem de ce e mai rău pentru eventuala dublă cu danezii de la FC Nordsjælland.
28.07.2023 | 13:22
Concluzie dura dupa prestatia FCSB de la Sofia Cu danezii iau iar 10 daca joaca asa
Analiștii FANATIK SUPERLIGA nu au avut milă după prestația dezamăgitoare a FCSB-ului la Sofia
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un pas mare spre calificarea în turul 3 preliminar al Conference League după ce a învins în deplasare pe CSKA 1948 Sofia, însă prestația echipei lui Elias Charalambous nu a convins. A recunosut-o și patronul Gigi Becali, care și-a criticat dur echipa după meci, dar nici managerul Mihai Stoica nu a avut milă de jucătorii „roș-albaștri”.

FCSB, în pericol după meciul tur cu CSKA 1948 Sofia? „Cu danezii iau zece dacă joacă așa!”

Așa cum era de aștepta, meciul FCSB-ului de la Sofia a fost analizat în detaliu și în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar concluziile trase de analiști nu au fost foarte optimiste. Vivi Răchită se teme de un dezastru în turul următor, când „roș-albaștrii” ar urma să întâlnească pe danezii de la FC Nordsjælland.

ADVERTISEMENT

„Vivi, cum ți s-a părut FCSB-ul? Mie mi s-a părut prestația nu cea mai slabă, prestația cea mai dezamăgitoare. Mult spus slabă”, a început discuția moderatorul Horia Ivanovici.

„Am văzut după meciul FCSB-ului pe amândoi conducătorii că au ieșit și au spus lucrurilor pe nume. Adică deși echipa are valoare, are jucători cu potențial, n-a avut atitudine. În schimb, celelalte trei echipe ale noastre din cupele europene au avut atitudine și nu au valoarea FCSB-ului. Toate trei echipele au jucat, au tras de ele…

ADVERTISEMENT

La FCSB, probabil, i-au și simțit pe bulgari ca sunt foarte slabi în primele minute, au dat si golul repede și i-au luat la mișto, cum se spune. Dar dacă vor juca asa și cu danezii, nu au nicio șansă. O să fie zece. Iau iar zece, ca acum un an, nu au nicio șansa dacă joacă așa. Cred că amândoi conducătorii, și Gigi și MM, au ieșit bine. Au încercat să îi aducă din nou cu picioarele pe pământ, pentru că joacă împotriva unei echipe foarte slabe.

CSKA 1948 este ca un fel de clonă și trebuie să își bage mințile în cap. Sunt valoroși, sunt jucători de echipă națională. Nu se știe cât Florinel Coman va putea să-i mai ducă în spate, pentru că Florinel Coman îi duce spate în momentul ăsta”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: „Venirea lui Chiricheș e marele atu al FCSB!”

Totuși, analistul FANATIK SUPERLIGA vede și lucrurile bune de la FCSB, iar venirea lui Vlad Chiricheș i se parea cea mai tare lovitură a verii. Peste transferurile lui Djokovic și Băluță, pentru că e o voce care va impune ordinea și disciplina în vestiar.

„Venirea lui Chiricheș va fi un un atu pentru ei, pentru că Vlad este și căpitanul echipei naționale si știe ce înseamnă să câștigi campionate si să joci în cupele europene cu jucători de valoare. Și mai am văzut că, domne, o să se accidenteze Chiricheș… Păi la ce campionat avem noi, joacă în mers, nici nu transpiră la unele meciuri, nici nu face sprinturi. Cum să te accidentezi dacă joci doar din poziționare, doar din așezare?

ADVERTISEMENT

Dacă Chiricheș, la 33 ani, era la Milanul lui Baresi, era la echipa a doua, era la tineret. Da, trebuia să ajungă la 37-38 de ani ca să joace cu Maldini, cu Baresi, cu Costacurta și cu ceilalți. Da, Chiricheș este cel mai mare câștig. E meritul lui Gigi Becali și al lui MM Stoica că au reușit să-l aducă. FCSB are acum un mare atu, pentru că Chiricheș, așa cum a spus și Meme-ul, va fi și o voce în vestiar”, a completat Vivi Răchită.

Florin Gardoș nu înțelege poziția pe care Alex Băluță e utilizat la FCSB: „De ce e folosit inter?”

În discuție a intervenit și Florin Gardoș, fostul jucător al FCSB-ului, care nu e îngrijorat de modul cum s-a comportat echipa la Sofia. El e de părere că a fost vorba doar de o cădere, însă nu-și poate explica poziția pe care a fost folosit Băluță în acest meci și de ce Edjouma nu prinde formula de start.

„Puteam să fac pariu că Băluță va fi schimbat la pauză. În primul rând, că n-am înțeles de ce a fost folosit în poziție de inter. El a luat galben, poate de aia l-a schimbat, dar oricum a jucat slăbuț. Dacă nu luăm în considerare execuția lui Coman din meciul cu Dinamo, mie mi s-a părut cel mai bun jucător în meciul cu Dinamo, în postură de 9 fals. A jucat ce juca el și la Craiova…

De ce a fost folosit inter, când Edjouma e acolo… Nu știu, ori a căzut în dizgrație, nu știu ce se întâmplă. Nu prea mai joacă pentru că sunt în formulă completă pe acest început de campionat. Zice că a pierdut echipa, dar în momentul ăsta eu îl vedeam clar pe Edjouma acolo, s-a văzut că Băluță nu e pe poziția lui.

Sigur, a contat și asta în joc, dar meciul a fost mai slab. Pentru mine e important că rezultatul a fost bun. Începutul de sezon a fost foarte bun. Există și entuziasm în momentul ăsta vizavi de echipă, se întâmplă să joace un meci mai prost, dar important e că au câștigat. Oricum, eu zic că vor arăta cu totul altfel. Sper să treacă, să nu se întâmple vreo nenorocire”, a spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cel mai tare talk-show sportiv din media românească, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe homepage-ul FANATIK.RO. Apoi, în aceeași zi, de la ora 17:30, aveți posibilitatea să o revedeți în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

FCSB, prestație jalnică la Sofia

ADVERTISEMENT