Sport

Concluzii după Israel – Elveția 1-1: „România e doar la mâna ei!”

Florin Prunea, Gabi Balint și Bogdan Stelea au tras concluziile după remiza obținută de Israel în duelul cu Elveția, scor 1-1.
16.11.2023 | 00:26
Concluzii dupa Israel  Elvetia 11 Romania e doar la mana ei
Concluzii după Israel - Elveția.
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a lăudat naționala lui Alon Hazan, însă a spus că „tricolorii” sunt doar la mâna lor pentru a obține calificarea la Campionatul European din Germania.

Concluzii după Israel – Elveția

Florin Prunea, Bogdan Stelea și Gabi Balint au tras concluziile după remiza obținută de Israel în duelul cu Elveția: „Vom avea un meci foarte greu cu Israel, au arătat caracter, au arătat implicare și putere în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Noi suntem numai și numai la mâna noastră. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să ne calificăm. Strategia lor e clară, sperăm să nu reușească.

Dacă pentru noi e o grupă ușoară, pentru elvețieni cum mai e? Cum se simt când se chinuie cu Israel, România sau Kosovo. Nu au avut viață ușoară deloc”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut echipa Israelului jucând, având răbdare, au avut ocazii. Era normal să aibă și Elveția ocazii, dar pur și simplu au jucat israelienii, au dominat mult în repriza a doua.

Elveția s-a retras mult, s-a închis, au încercat să joace pe contraatac, dar nu au reușit, chiar dacă au mai avut câteva situații. Israel a reușit să îi surprindă”, a spus și Bogdan Stelea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Au fost incredibili!”

Gabi Balint a fost impresionat de atitudinea arătată de jucătorii Israelului, lăudându-i pentru felul în care au tratat meciul. De cealaltă parte, acesta nu înțelege forma slabă arătată de Elveția în mai multe meciuri, în a doua repriză:

„Israel va juca împotriva noastră cu jucătorii care au terminat meciul cu Elveția. Au fost incredibili, au alergat mult, au pasat calm, nu s-au grăbit. Vorbesc despre israelieni.

ADVERTISEMENT

Elveția continuă să mă surprindă, este al treilea meci în care conduce și este egalată pe final, parcă se plictisesc în vestiar când vine pauza și nu mai ies concentrați pe teren”.

„Așa par jucătorii Elveției, de parcă s-ar plictisi la pauză și nu ar mai avea chef să joace a doua repriză, pentru că altfel nu îmi pot explica aceste căderi bruște”, a mai spus și Gabi Balint.

ADVERTISEMENT