Sport

Gabi Balint, înverșunat din cauza conflictului de identitate a Stelei: „Dacă FCSB are dreptate, nu mai spun nimic”

Gabi Balint este înverșunat din cauza conflictului de identitate a Stelei și a spus că dacă FCSB are dreptate, nu va mai vorbi niciodată despre echipa lui Gigi Becali.
26.10.2023 | 20:30
Gabi Balint inversunat din cauza conflictului de identitate a Stelei Daca FCSB are dreptate nu mai spun nimic
Gabi Balint, înverșunat din cauza conflictului de identitate a Stelei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al „militarilor” a adus aminte de felul în care Gigi Becali a preluat echipa și își pune încrederea în deciziile judecătorilor, explicând și motivul pentru care nu vrea să se implice în proiectul de la CSA Steaua.

Gabi Balint, înverșunat din cauza conflictului de identitate a Stelei

Gabi Balint este înverșunat din cauza conflictului de identitate a Stelei, comentând mai multe aspecte, inclusiv cel al motivului pentru care nu se implică în proiectul de la CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Eu nu o să mă implic în proiect, ca imagine sigur, dar eu m-am retras din fotbal, m-am retras și din București. Dacă vor să caut talente în Bistrița, pot să fac asta.

Dacă aveam mulți bani nu i-aș fi băgat în fotbal. Dar uite, dacă aș fi avut banii lui Beckham atunci singura echipă în care aș fi investit ar fi fost Steaua.

ADVERTISEMENT

Dacă Pițurcă are cunoștințele necesare, trebuie să facă ceva serios de data asta, că prima dată nu a fost bine, și are susținerea noastră. Orice club mare care se respectă trebuie să aibă implicate legende, foști jucători”.

„Echipa nu e anti-Gigi Becali, ci anti a ceea ce s-a făcut atunci!”

„Nu a fost făcută echipa anti Gigi Becali, ci anti a ceea ce s-a făcut atunci, adică acea trecere. Dacă era continuitate, nu mai erau problemele din prezent. A fost cam cu năbădăi preluarea echipei atunci.

ADVERTISEMENT

Ai văzut vreun document semnat de generali? Ce a reclamat clubul Steaua? Furt de identitate, da? Au fost făcute o mulțime de procese, alții nu au făcut-o până când nu au apărut unii care să o facă. De ce? Pentru că nu i-a interesat.

Lumea e atât de zăpăcită, îi înțeleg și pe cei care sunt alături de FCSB, sunt mulți, dar trebuie să se scoată totul pe masă, să iasă și Liga și Federația, să se arate cum s-a făcut trecerea. Dacă FCSB are dreptate, nu mai spun nimic”, a continuat Gabi Balint, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dar sunt judecătorii atât de proști? Oamenii ăia judecă pe niște acte sau nesemnate. Am auzit că erau bodyguarzi care îi puneau pe unii să ridice mâna la vot. Oare de ce? Așa a fost! Ce s-a făcut atunci a fost total contra!”, a mai spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.87 este cota pentru „NG” la meciul Petrolul - FCSB