Sport

Concluziile lui MM Stoica după Silkeborg – FCSB: „Am scăpat ieftin! A fost mochetă pe ce am jucat, nici măcar sintetic”

MM Stoica a tras mai multe concluzii după umilința suferită de FCSB la duelul cu Silkeborg, scor 0-5, fiind de părere că danezii putea să mai înscrie goluri.
07.10.2022 | 20:40
Concluziile lui MM Stoica dupa Silkeborg  FCSB Am scapat ieftin A fost mocheta pe ce am jucat nici macar sintetic
Concluziile lui MM Stoica după Silkeborg - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totuși, managerul general al vicecampioanei României a spus că terenul pe care s-a desfășurat partida i-a avantajat pe danezi, care sunt obișnuiți să joace pe „mochetă”.

Concluziile lui MM Stoica după Silkeborg – FCSB

MM Stoica a tras concluziile după înfrângerea FCSB-ului cu Silkeborg, fiind de părere că terenul i-a avantajat mult pe danezi: „Am jucat pe mochetă, e altfel fotbalul acolo.

ADVERTISEMENT

Problema e că n-am văzut niciodată o echipă de nivelul ăsta să facă aproape 1000 de pase, cu o acuratețe de 93%. Ei știu foarte bine să joace pe această mochetă, e o diferență față de sinteticul de la Stavanger.

Cred că sunt bani pe jos victorie Silkeborg cu Anderlecht, nu sunt parior și nici nu vreau să am alte bătăi de cap, dar așa cred”.

ADVERTISEMENT

„Am scăpat ieftin, pentru că dădeau impresia cei de la Silkeborg că dacă vor călca accelerația, vor mai da goluri.

Rămâne rezultatul, rămâne prestația, rămân românii care au venit, în fața cărora ne prezentăm scuzele, rămân milioane de suporteri care sunt dezamăgiți, mai ales că urmează meciul de pe teren propriu și probabil vom juca cu un record negativ de asistență”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica se așteaptă la un record negativ de asistență la FCSB – Silkeborg

MM Stoica a spus și de ce se așteaptă la un record negativ de asistență pentru meciul de la București cu Silkeborg: „Prețurile sunt mari și oamenii sunt supărați.

Chiar dacă am avea șanse și am câștiga următoarele două meciuri, totuși lumea e dezamăgită. Presiunea e mare, trebuie să câștigăm neapărat la Ploiești”.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept să ne admonesteze suporterii, trebuie să fim bărbați și să continuăm. Poate dacă eram cu prima echipă nu primeam atâtea, dar nu știu dacă puteam contracara acest joc de pase al adversarilor pe mochetă”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „ sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT