Sport

MM Stoica a lămurit discuția cu Gigi Becali: „Nu țin cu Sepsi! Dar nu-mi plac echipele care nu joacă și câștigă”

MM Stoica a lămurit discuția pe care a avut-o cu Gigi Becali, în care patronul FCSB-ului s-a supărat pe el pentru că a susținut-o pe Sepsi la meciul cu Hermannstadt, scor 2-1.
03.10.2022 | 22:35
MM Stoica a lamurit discutia cu Gigi Becali Nu tin cu Sepsi Dar numi plac echipele care nu joaca si castiga
MM Stoica a lămurit discuția cu Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat motivul pentru care și-a dorit ca Sepsi să nu piardă confruntarea cu Hermannstadt, lucru care s-a și întâmplat, trupa lui Cristiano Bergodi reușind să întoarcă scorul.

MM Stoica a lămurit discuția cu Gigi Becali

MM Stoica a explicat care a fost discuție dintre el și Gigi Becali și de ce patronul FCSB-ului a spus că el ținea cu Sepsi la meciul cu Hermannstadt:

ADVERTISEMENT

„Eu mă uitam la meci, el nu se uita la meci. Când m-a sunat și m-a întrebat cum mi se pare rezultatul, i-am spus că mi-aș dori un X. Și de-aici a fost marea noastră discuție pe tema asta. Că nu țin cu Sepsi.

Când văd un meci și văd o echipă că nu joacă, dar are un rezultat favorabil, nu mi se pare corect să câștige. Sibiului îi va fi greu să se mențină în primele șase echipe din campionat”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit și despre declarațiile lui Andreias Calcan, care a spus că la partida dintre FCSB și FC Argeș, scor 3-2, arbitrajul a fost „șmecheresc”. Totodată, acesta l-a lăudat și pe Vali Crețu, despre care a spus că dacă ar fi centrat bine, ar fi ajuns în Premier League.

„Am văzut mulți jucători care aberează, dar el a spus că doar s-a uitat la Crețu și că nu l-a faultat și dacă l-a faultat să fi fost afară faultul”, a continuat MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă Crețu centra și bine la felul în care aleargă și se dedică pentru echipă, acum era în Premier League, nici măcar în Germania”, a mai spus MM Stoica.

„M-am certat prietenește cu MM!”

Gigi Becali a declarat la finalul meciului dintre FCSB și FC Argeș că s-a certat prietenește cu MM Stoica, fiind supărat că Sepsi a întors scorul împotriva lui Hermannstadt:

ADVERTISEMENT

„M-am certat prietenește cu MM. El ținea cu Sepsi, i-am zis: `Bă, ești nebun? Pe cine poți să depășești, pe ăla cu 16 sau pe ăla cu 22 de puncte`. El spunea că `vreau egal, vreau egal`.

Am zis că vreau și eu egal, dar în minutul 92. Au dat ăia gol și au și bătut. Ce mă interesează pe mine de Hermannstadt? Ei sunt în play-off, ce mă mai interesează? Toate echipele joacă acum, nu mai sunt echipe slabe”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1 solist” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT