Fotbal intern

FANATIK.RO, confirmat! Gică Hagi şi-a dat afară toate VEDETELE

UPDATE, 31 august / După ce Ovidiu Herea şi Andrei Dumitraş au plecat de la Viitorul, a venit şi rândul lui Marius Constantin să părăsească campioana României, aşa cum FANATIK.RO a...
31.08.2017 | 12:00
FANATIKRO confirmat Gica Hagi sia dat afara toate VEDETELE
ADVERTISEMENT

UPDATE, 31 august / După ce Ovidiu Herea şi Andrei Dumitraş au plecat de la Viitorul, a venit şi rândul lui Marius Constantin să părăsească campioana României, aşa cum FANATIK.RO a anunţat încă de săptămâna trecută.

Campioana României a anunţat despărţirea de fundaşul central printr-un comunicat postat pe site-ul clubului. “FC Viitorul şi Marius Constantin au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Cele două părţi au fost de acord cu întreruperea contractului, astfel că despărţirea s-a produs pe cale amiabilă. Clubul constănţean îi mulţumeşte lui Marius Constantin pentru aportul adus până acum şi îi urează mult succes în carieră”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 august, ora 16:20 / Aşa cum FANATIK.RO a anunţat încă de săptămâna trecută, Viitorul a renunţat la Ovidiu Herea şi Andrei Dumitraş. Pe “făraş” este şi Marius Constantin. Andrei Dumitraş va evolua la FC Botoşani. 

Clubul lui Gheorghe Hagi a emis un comunicat de presă prin care anunţa despărţirea de cei doi: “Ovidiu Herea şi Andrei Dumitraş nu mai sunt jucătorii FC Viitorul. Clubul constănţean şi Ovidiu Herea au ajuns la un acord pentru întreruperea contractului pe cale amiabilă, lucru oficializat astăzi. De asemenea, Andrei Dumitraş s-a despărţit şi el de FC Viitorul, după ce gruparea constănţeană şi FC Botoşani au ajuns la un acord pentru transferul fundaşului”, se arată pe site-ul echipei campioane.

ADVERTISEMENT

Viitorul a învins-o cu 2-1 pe Concordia Chiajna în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. Campioana României este la abia a doua victorie în campionat, formaţia antrenată de Gică Hagi nu mai câştigase în întrecerea internă din etapa a 2-a. De cealaltă parte, Concordia Chiajna rămâne fără victorie în acest sezon, contraperformanţă pe care a reuşit-o şi Juventus Bucureşti. În prelungirile meciului, Concordia a înscris prin Fota, dar golul a fost anulat din cauza unui henţ. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Concordia-Viitorul – VEZI GOLURILE (SURSĂ VIDEO)

ECHIPELE DE START

Chiajna: Bălgrădean – Albu, Tipurici, Manasse, Feussi – Babici, Kortzorg – Grădinaru, Cristescu, Deaconu – Batin

ADVERTISEMENT

Viitorul: Râmniceanu – D. Lopez, Ţâru, Boli, Cr. Ganea – Mladen, Cicâldău, Vână – Eric, Ţucudean, Chiţu

Concordia – Viitorul LIVE STREAM Liga 1. Imediat după returul cu APOEL Nicosia, Hagi a renunţat la “greii” echipei, pe care i-a vândut la FCSB: Benzar, Nedelcu şi Florinel Coman, în schimbul cărora a primit aproape 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că luni va veni rândul lui Marius Constantin, Ovidiu Herea şi Andrei Dumiraş să fie “disponibilizaţi”. Cei trei îşi vor rezilia contractele şi vor deveni jucători liberi. FANATIK.RO a anunţat încă de acum două săptămâni că “Regele” va renunţa la “grei” în cazul unui eşec pe plan european.  (VEZI DETALII AICI)

Concordia – Viitorul LIVE STREAM Liga 1. Eric, singurul care rămâne la Viitorul

Concordia – Viitorul LIVE STREAM Liga 1. Constantin, Herea şi Dumitraş au venit în această vară pentru a pune umărul la meciurile din preliminariile Champions League şi Europa League, iar odată încheiat acest parcurs, cei trei vor pleca după doar două luni de la club. Cei trei jucători nu sunt în lotul Viitorului pentru meciul împotriva Concordiei.

Concordia – Viitorul LIVE STREAM Liga 1. Singurul jucător cu mare experienţă adus în această vară care va rămâne la Viitorul este brazilianul Eric de Oliveira. Venit din postura de jucător liber, Hagi a decis să îl păstreze pe brazilian în lot. De altfel, “Regele” şi-a manifestat mereu admiraţia pentru Eric.

Gheorghe Hagi a mai luat o decizie importantă în acest debut de sezon. Pentru a reduce cheltuielile, “Regele” a desfiinţat echipa a doua a clubului, aşa cum a anunţat în exclusivitate FANATIK.RO. (VEZI DETALII AICI)

Viitorul se chinuie să iasă din criză şi în campionat. Campioana de anul trecut a adunat doar 5 puncte în primele 7 etape şi este pe locul 11.

ADVERTISEMENT