Sport

Condiția ca FCSB – CFR Cluj să se joace în Giulești: „Să vorbească Mustață cu liderii galeriei lui Rapid. Dușmănia lor e cu Dinamo”

Incredibil, dar adevărat. Gigi Becali ia în calcul ca derby-ul FCSB - CFR Cluj să se joace pe stadionul din Giulești, cu condiția ca suporterii Rapidului să își dea acceptul.
03.05.2022 | 12:02
Conditia ca FCSB  CFR Cluj sa se joace in Giulesti Sa vorbeasca Mustata cu liderii galeriei lui Rapid Dusmania lor e cu Dinamo
Gigi Becali propune ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Giulești. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Împiedicată să joace în ultima etapă din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1 pe Național Arena, Ghencea sau Arcul de Triumf, FCSB ar putea juca cu CFR Cluj în Giulești. Gigi Becali a dezvăluit în ce condiții se poate întâmpla acest lucru.

Stadionul Giulești, variantă pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali: „Galeria Rapidului e cu bun simț, oamenii sunt civilizați”

Finanțatorul vicecampioanei României spune că i-a transmis lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, să vorbească cu ultrașii de la Rapid, să vadă dacă aceștia sunt de acord să o lase pe FCSB să joace pe arena Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam, acum nu știu… Să nu cumva să supăr suporterii, să nu fac și eu ca Lavrov (n.r. Ministru al Afacerilor Externe al Rusiei) care a vorbit o prostie mai mare ca el, să mă ierte suporterii.

Mă gândeam să vorbesc cu Mustață și el să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Dacă se înțeleg șefii între ei, atunci nu e nicio problemă (n.r. ca FCSB să joace derby-ul cu CFR pe Giulești).

ADVERTISEMENT

Mă gândesc să vorbească Mustață pentru că dușmănia lor o au cu Dinamo. Galeria Rapidului e cu bun simț, oamenii sunt civilizați. Să încercăm asta, dacă ar accepta. Acolo chiar nu poți să ai pretenții, e Giuleștiul lor.

Să le demonstreze giuleștenii că ei nu sunt dușmănoși, că vor spectacol fotbalistic. E o anomalie (n.r. că FCSB nu e lăsată în Ghencea), iar ei să o repare. Să se înțeleagă galeriile, iar după o să fac o cere.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să se speculeze. Eu nu vreau să fac asta, doar dacă se înțeleg galeriile. Promitem că nu facem nicio sărbătoare în Giulești, mutăm sărbătoarea”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Arbitru străin la „finala” de titlu?!

Conform aceleiași surse, Gigi Becali a dezvăluit ce dorință mai are pentru meciul cu CFR Cluj din ultima rundă a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1. Latifundiarul din Pipera vrea arbitru străin la derby-ul cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

„Noi le-am cerut celor de la CFR Cluj, l-am pus pe Vali (n.r. – Argăseală) să vorbească cu președintele lor, cu Balaj, să aducem un arbitru străin. Noi așa am cerut. Acum să vedem”, finanțatorul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,38 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT