Sport

Conducerea FCSB contestă selecția la națională: „E o problemă!”

Mihai Stoica a contestat selecția făcută de Daniel Pancu la naționala U21, spunând că FCSB are cei mai buni jucători U21, dar nu sunt chemați la lot.
13.09.2023 | 22:20
Conducerea FCSB contesta selectia la nationala E o problema
Conducerea FCSB contestă selecția la națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Octavian Popescu, Alexandru Musi și Ianis Stoica au cele mai bune cifre ale jucătorilor U21 din campionatul României, însă nu sunt chemați la naționala „mică”.

Conducerea FCSB contestă selecția la națională

Mihai Stoica a contestat selecția la naționala U21 a României, neînțelegând motivul pentru care mai mulți jucători ai FCSB-ului nu au fost chemați la lot, dându-i exemplu pe Octavian Popescu, Alexandru Musi și Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Alexandru Musi și Ianis Stoica sunt jucătorii FCSB-ului, însă în acest sezon sunt împrumutați la Petrolul Ploiești și la Universitatea Cluj: „E de notorietate subiectul Octavian Popescu.

Am citit azi că Tavi Popescu, Musi și Ianis Stoica au cele mai bune cifre dintre jucătorii care respectă regula U21, însă ei nu au fost chemați la lot și nu înțeleg de ce. La Octavian înțeleg, deși se accidentase Baiaram”.

ADVERTISEMENT

„E convocat Danciu, care e rezervă la Craiova, pe care l-am văzut jucând, dar care nu a dat niciun gol la seniori. E o problemă! E convocat Cîrjan, care joacă și nu joacă.

Totuși, parcă acolo nu mi-a sunat bine. N-am văzut a doua repriză a meciului cu Albania, recunosc, dar noi avem probleme la fundași și mijlocași defensivi”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, nemulțumit de selecționerul Daniel Pancu

În plin scandal între Daniel Pancu și Octavian Popescu, Mihai Stoica a intervenit și l-a „taxat” pe selecționerul României U21: „Să nu-l iei pe Octavian Popescu la U21 pentru că te-ai grăbit cu convocările și n-ai așteptat derby-ul de clasament (adică locul 1 vs locul 2) este oarecum de înțeles.

Să fii obligat să renunți la Baiaram și, în urma evoluțiilor jucătorilor U21, să-l ignori din nou pe unul dintre cei doi fotbaliști care au înclinat cam tare balanța în FCSB – Universitatea Craiova și să-l convoci pe Danciu, pare a fi sfidare”.

ADVERTISEMENT

„Nu doar la adresa noastră, ci și a bunului simț. P.S. Dacă am dus-o prea departe cu unele ironii, sunt tentat să prezint scuze. Sunt curios dacă din partea cealaltă există tentația asta. Sau e totul OK”, scria MM Stoica pe contul oficial de Facebook în urmă cu o săptămână.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT