Sport

„Câinii” au luat cu asalt Arena Națională! Atmosferă senzațională creată de cei peste 25.000 de oameni prezenți în tribune la meciul Dinamo – FC Argeș. Foto

Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt Arena Națională! Cei peste 25.000 de fani ai „câinilor” au creat o atmosferă senzațională pe Arena Națională.
29.05.2023 | 20:16
Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt Arena Națională la meciul cu FC Argeș. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă pe Arena Națională meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga împotriva lui FC Argeș. Formația antrenată de Ovidiu Burcă este împinsă de la spate de aproximativ 25.000 de fani care au acaparat fondul sonor al celei mai mare arene din România.

Atmosferă senzațională creată de cei peste 25.000 de suporteri prezenți în tribună la Dinamo – FC Argeș

Dinamo caută revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, după un sezon petrecut în liga secundă. „Câinii” o înfruntă în meciul tur al barajului pentru menținere/promovare în SuperLiga pe FC Argeș pe Arena Națională. Returul va avea loc pe 3 iunie pe stadionul din Trivale.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt cea mai mare arenă din România pentru a-i sprijini pe favoriți. Din informațiile FANATIK, cu 20 de minute înainte de fluierul de start al lui Horațiu Feșnic, 24.123 de suporteri au venit la stadion pentru partida Dinamo – FC Argeș.

Astfel, numărul ar putea crește, în condițiile în care, casele de bilete se închid la ora 21:00. La partida de pe Arena Națională este prezent și Cristi Borcea. Fostul acționar al lui Dinamo a venit la meciul „câinilor” pentru prima oară după o pauză de peste 10 ani.

ADVERTISEMENT
Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt Arena Națională la meciul cu FC Argeș. Foto: Fanatik
Suporterii lui Dinamo au luat cu asalt Arena Națională la meciul cu FC Argeș. Foto: Fanatik

Haos la porțile Arenei Naționale înainte de Dinamo – FC Argeș

Deși Dinamo are parte de o susținere masivă din tribună, suporterii „câinilor” au întâmpinat probleme la intrarea în stadion. Controalele excesive ale forțelor de ordine au îngreunat procedeul, iar totul s-a transformat în haos. Poarta mare de acces de pe bulevardul Pierre de Coubertin a fost închisă, iar fanii au intrat în stadion folosind o poartă secundară.

Astfel, mii de suporteri au rămas minute bune în afara stadionului, iar incidentele nu au lipsit. Cel puțin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nici disputele dintre peluze nu au lipsit la partida lui Dinamo cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Prima care a ieșit la atac a fost Peluza Cătălin Hîldan. „Pretenții de vulturi, mentalitate de ciori / Impresii Ultra, în fapt turnători”, a fost mesajul acid lansat de suporterii „alb-roșiilor”. „Nu iertăm, nu uităm”, a fost un alt mesaj lansat de peluza dinamovistă.

Ulterior, a venit și răspunsul din partea peluzei „vulturilor”. „Ce cod ultras respectați? Doar tovarășii-i turnați”, au răspuns suporterii lui FC Argeș. Dinamo a încheiat pe locul 4 în play-off-ul ligii secunde și a ratat promovarea directă în SuperLiga în detrimentul Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FC Argeș a terminat pe locul 8 în play-out-ul SuperLigii. În cealaltă „dublă” din barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga se înfruntă UTA Arad și Gloria Buzău. Cele două formații au remizat în meciul tur, scor 0-0 la Buzău.

ADVERTISEMENT