News

Conflict intern la PSD Călărași! Paznicul ajuns primar vrea să dea afară directorul școlii! E fostul său șef

08.04.2019 | 17:25
Conflict intern la PSD Calarasi Paznicul ajuns primar vrea sa dea afara directorul scolii E fostul sau sef
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Partidul Social Democrat. În interiorul formațiunii politice conduse de Liviu Dragnea a izbucnit un conflict ce pare desprins dintr-un film absurd. Se întâmplă într-o comună din Călărași, unde un fost paznic, absolvent de 10 clase la seral, și-a pus în gând să-l dea afară pe fostul său șef.

Scandal în PSD. Un fost paznic ajuns primar vrea să-l dea afară pe fostul său șef

Bărbatul, ajuns între timp primar, pare decis să îl destituie din funcție pe cel care i-a fost șef, fără a ține cont de faptul că cei doi sunt colegi de partid. Conflictul a izbucnit în momentul în care fostul paznic a concediat doi angajați aflați în subordinea sa, pentru a-și angaja soția și fiul în funcțiile respective.

ADVERTISEMENT

Deranjat de această situație, directorul școlii a încercat să-i expună problema lui Liviu Dragnea, atunci când liderul Partidului Social Democrat s-a aflat în vizită în județ. Este vorba despre comuna Frăsinet din Călărași.

Scandal într-o comună din Călărași. Un paznic a ajuns primar

Mihai Sandu, primarul comunei Frăsinet, este acuzat că a dat afară mai mulți oameni pentru a face loc rudelor sale în funcțiile respective. Edilul social-democrat, cu 10 clase absolvite la seral, și-a angajat soția pe post de femeie de serviciu în cadrul primăriei, pentru un salariu de 3.100 de lei pe lună. De asemenea, fiul său a  primit postul de paznic la școală.

ADVERTISEMENT

A făcut adunare de consiliu, a pus problema în ședință, toți consilierii au votat desființarea posturilor și ne-au dat adară. A băgat supraveghere video și a zis că nu mai are nevoie de mine” , a declarat Radu Crăciun, fostul paznic, concediat recent de primar.

Schimbările nu se opresc aici. Edilul comunei Frăsinet vrea să îl destituie din funcție și pe directorul școlii, Octavian Vârcan. Cei doi sunt colegi de partid, însă acest aspect nu pare să îl oprească pe primar. „Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu el. Mi-a fost și paznic, mi-a fost și elev. El a vrut să mă dea afară” , a declarat directorul școlii.

ADVERTISEMENT