Life

Conflict de proporții la botezul nepotului lui Florin Salam. Invitații s-au luat la bătaie. Video

Botezul nepotului lui Florin Salam s-a încheiat cu o bătaie pe cinste. Se pare că cel care a început totul ar fi fost chiar nașul micuțului.
28.07.2021 | 13:48
Conflict de proporții la botezul nepotului lui Florin Salam. Invitații s-au luat la bătaie
ADVERTISEMENT

A fost zi de sărbătoare în familia lui Florin Salam și nimic nu anunța ceea ce s-a întâmplat. Fiul cântărețului, Dani, și-a botezat cu mare fast fiul.

Petrecerea la care a participat și Florin Salam s-a încheiat însă cu o bătaie provocată se pare de nașul micuțului.

ADVERTISEMENT

Conflict de proporții la botezul nepotului lui Florin Salam. Invitații s-au luat la bătaie

A fost mare eveniment în familia lui Florin Salam. Fiul său, Dani Stoian l-a botezat pe micuțul Edan Ștefan. După ce băiețelul a fost creștinat, toată lumea a mers la un restaurant de lux pentru a petrece.

Potrivit spynews.ro, seara s-a încheiat însă cu un scandal monstru.

Cel care a început totul a  fost chiar nașul bebelușului, Bujilă. Incidentele ar fi avut loc în jurul orei 3. Ginerele regretatului Ion Petrișor s-a enervat se pare când a văzut că la petrecere și-a făcut apariția cântărețul Leo de la Kuweit și managerul acestuia.

ADVERTISEMENT

În acel moment, Bujilă ar fi început să le adreseze cuvinte obscene, iar totul s-a încheiat cu o bătaie din care mai mulți au ieșit “șifonați”. În acel moment o parte dintre invitați au decis să plece de la petrecere.

Cum a petrecut Dani când s-a născut fiul său

Nepotul lui Florin Salam a venit pe lume pe 27 decembrie 2020, chiar în ziua de Sf. Ștefan. Acesta a primit numele Edan Ștefan, în memoria bunicii sale. 

ADVERTISEMENT

“Astăzi, am devenit pentru a doua oară bunic! Bine ai venit pe lume Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany”, a spus la vremea respectivă,  Florin Salam.

“Te iubesc enorm, Edan Ștefan”, a scris atunci pe contul de socializare fericita mămică, Mihaela. De altfel ea a fost și prima care a postat o fotografie a bebelușului, fără a-i arăta însă fața.

ADVERTISEMENT

Fiul celebrului manelist, care a devenit tată la doar 18 ani, a dat o petrecere pe cinste pentru micuț. Acesta și-a invitat mai mulți prieteni acasă și a petrecut până dimineață. Nu au lipsit nici lăutarii.

Florin Salam mai are încă un nepot. Betty, fiica cea mare a manelistului, are și ea un băiețel. Și frumoasa brunetă a fost o mămică tânără. Ea a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: