Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îl amendați pe Jefte? Președintele CFR-ului a dat „exemplul Alibec”. „Știți cum am procedat”

CFR a învins pe Farul Constanța cu 3-1, însă a rămas în dezbatere gestul fotbalistului Jefte Betancor, care a plecat de la stadion după ce a fost schimbat la pauză.
31.10.2023 | 12:30
Il amendati pe Jefte Presedintele CFRului a dat exemplul Alibec Stiti cum am procedat
Îl amendați pe Jefte? Președintele CFR-ului a dat „exemplul Alibec”. „Știți cum am procedat”
ADVERTISEMENT

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, a dezvăluit că momentan clubul adună informații pentru a vedea ce s-a întâmplat, glumind că poate Jefte a plecat ”să salveze pe cineva de la moarte”. Cert e că fotbalistul riscă să fie amendat, după ”exemplul Alibec”, alt fotbalist capricios care a plecat de la stadion în timpul unui meci.

Îl amendați pe Jefte? Președintele CFR-ului a dat „exemplul Alibec”

”La nivelul ăsta n-am mai auzit așa ceva, cum adică să pleci de la stadion? Ți se pare normal? Suntem la Adunații Copăceni?”, a ridicat problema Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Fanatik SuperLiga.Păi, Alibec nu a plecat atunci când nu a fost introdus?, a replicat Cristian Balaj, fără a încerca să fie vehement.

ADVERTISEMENT

”Alibec atunci a fost sancționat. Aștept informații. Jefte în continuare rămâne un jucător în care noi credem, care și aseară a primit credit din partea antrenorului. Am discutat cu el înainte de meci, l-am încurajat.

Sunt convins că își dorește și el mai mult, e jucător care are calitate, care poate să facă diferența. Nu am sportiv decât cuvinte de laudă la adresa lui, dar mă opresc. Mi-e greu să dezvolt, am discutat și ultima oară, reacția mea a fost că nu o să vorbesc niciodată urât de jucători”, a completat oficialul clujenilor.

ADVERTISEMENT

”Jefte, jucător care începe titular, pleacă ca de la Adunații Copăceni. Nu e ok pentru imaginea voastră ca și club. A început titular, chiar nu văd nicio logică. Nicio explicație, circumstanță atenuantă. Se pune problema să vă despărțiți de el? Cristi nu e ok ce a făcut Jefte, e o imagine proastă ce o dă clubului, înțeleg diplomația ta, dar nu e ok”, a continuat discuția Horia Ivanovici, șocat de gestul fotbalistului.

”Ești de acord cu mine că trebuie să luăm informații. Nu am spus că a făcut bine ce a făcut, vom analiza. Eu nu am spus că e ok, nu întâmplător am spus că am solicitat raport. Atenție, Alibec a plecat de pe bancă”, a replicat Balaj. Concluzia a tras-o tot Horia Ivanovici, ironizând diplomația extremă de care dau dovadă conducătorii ”feroviarilor” din Gruia.

ADVERTISEMENT

”Bravo tată, dați mesajul, totul ok, vom analiza. Plecați când vreți voi”, a fost concluzia lui Horia Ivanovici. În replică, Cristian Balaj a anunțat că fotbalistul s-a prezentat astăzi la recuperare, la stadion, astfel că momentan nu se știe ce l-a determinat să plece acasă în timpul meciului cu Farul Constanța.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Va fi amendat Jefte de la CFR Cluj?

ADVERTISEMENT