Life

Confruntare între David Beckham și fiul său, Brooklyn, din cauza Nicolei Peltz. Scandalul din familia fotbalistului, departe de a se încheia

David Beckham i-ar fi cerut fiului său, Brooklyn, să nu mai spele rufele murdare în public, totul pornind de la animozitățile dintre Victoria și nora ei.
30.09.2022 | 14:18
Confruntare intre David Beckham si fiul sau Brooklyn din cauza Nicolei Peltz Scandalul din familia fotbalistului departe de a se incheia
David Beckham și fiul său, Brooklyn, la cuțite din cauza situației dintre Victoria și Nicola Peltz. Foto: Instagram. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor familiei Beckham de a demonstra că neînțelegerile dintre Victoria și nora ei, Nicola Peltz, sunt mai mult umflate de presă, apar tot mai multe informații din interior care arată contrariul.

David Beckham l-a tras de mânecuță pe Brooklyn pentru cel mai recent interviu

Potrivit Daily Mail, se pare că a existat o confruntare destul de serioasă între fotbalist și fiul său, Brooklyn. Cei doi s-au contrat pe tema disensiunilor dintre cele două femei.

ADVERTISEMENT

David l-ar fi pus la punct pe fiul său după ce acesta s-a arătat destul de revoltat de dimensiunea pe care a căpătat-o scandalul. Brooklyn se află în cea mai proastă situație posibilă. Tânărul este prins între dragostea pe care i-o poartă față de Nicola și sentimentele pe care le nutrește față de mama sa, Vicky.

David a discutat cu Brooklyn și i-a spus că nu acceptă sub nicio formă o hiperbolizare a dramei din familia sa, acesta cerându-i să pună capăt tuturor speculațiilor, nefiind de acord cu spălarea rufelor în public.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, sătul de dramele expuse în văzul tuturor

„Nu facem asta în familia noastră. Ce se întâmplă în continuare, depinde de tine, dar am terminat cu drama”, i-ar fi zis David fiului său pe un ton ferm.

David Beckham a fost deranjat de cele mai noi declarații făcute de Nicola Peltz și David pentru revista Grazia US. Cei doi au vorbit din nou despre conflictul care există între actriță și creatoarea de modă. Întregul circ a pornit de la crearea rochiei sale de mireasă.

ADVERTISEMENT

Tânărul cuplu a vorbit despre mediatizarea relației Nicolei Peltz cu Victoria. Actrița a declarat că este extrem de deranjată, întristată chiar de amploarea pe care a căpătat-o acest subiect.

„Ca să fiu sincer, soția mea este, evident, prioritară. Nu vreau să o văd niciodată supărată”, a precizat Brooklyn în cadrul acelui interviu pentru revista americană. Declarațiile au stârnit indignare în familia Beckham.

ADVERTISEMENT

Nicola a readus în discuția scandalul care ar fi pornit de la rochia ei de mireasă. Nevasta lui Brooklyn a spus că i-ar fi plăcut să îi creeze soacra ei ținuta, însă atelierul ei nu s-a putut conforma cerințelor miresei.

O rochie de mireasă a semănat discordie în clanul Beckham

„Am vorbit pentru a începe să proiectăm rochia. Apoi, au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama și a spus că atelierul ei nu poate să o facă”, a spus Nicola, după care a optat pentru o rochie Valentino.

Nu doar David Beckham e deranjat de situația în care e implicat Brooklyn. Și ceilalți membri ai familiei, frații Romeo (20) și Cruz (17) par să fie răniți de comentariile făcute de controversata pereche.

Iniția, PageSix a scris că între Nicola Peltz și Victoria Beckham există o rivalitate de nedescris, că nu s-ar suporta. După ce acest zvon a acaparat showbiz-ul internațional, protagoniștii au început să vorbească. Nici clarificările făcute de Nicola și Brooklyn nu au putut șterge din îndoiala care există acum în mintea tuturor.

Rămâne de văzut cum vor evolua relațiile din ”clanul” Beckham. Cert este că oricât de mult și-ar dori Victoria și David să salveze aparențele, este clar că în cadrul familiei lucrurile sunt destul de tensionate.

ADVERTISEMENT