Life

Connect-R, amintiri dureroase din copilărie. “Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Lacrimile ei nu mi-au dat pace mult timp”

Connect-R a trecut prin momente dificile în copilărie. Acesta a mărturisit că fără susținerea mamei sale nu ar fi putut niciodată să ajungă un artist cunoscut.
10.01.2022 | 08:52
ConnectR amintiri dureroase din copilarie Nu as fi existat fara sustinerea mamei Lacrimile ei nu miau dat pace mult timp
ADVERTISEMENT

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați cântăreți. Drumul său spre celebritate a fost însă extrem de anevoios.

Provine dintr-o familie modestă și recunoaște că fără sprijinul mamei sale nu ar fi reușit niciodată să ajungă celebru.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni Tv.

Connect-R, amintiri dureroase din copilărie. “Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Lacrimile ei nu mi-au dat pace mult timp”

Connect-R a muncit extrem de mult pentru a ajunge unde este astăzi. În copilărie, familia s-a a întâmpinat o mulțime de greutăți. După Revoluție, părinții săi au fost nevoiți să se mute dintr-o locuință în alta, iar în final au pierdut casa în care locuiau. Cunoscutul cântăreț nu a uitat niciodată suferința mamei sale.

“Coșmarul copilăriei mele… cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă!

ADVERTISEMENT

Ne-am mutat din loc în loc… uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam.

Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.”, a dezvăluit Connect-R în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

Connect-R și mama sa
Connect-R și mama sa. Sursă foto: Facebook

Artistul și-a ajutat familia cum a putut în adolescență. Pentru a câștiga bani, o perioadă a fost nevoit să vândă ziare. La acel moment, primea doar 30 de lei noi pe zi.

ADVERTISEMENT

Și-a dorit mereu să aibă o carieră în muzică, iar cea care l-a sprijinit a fost mama sa. Chiar dacă situația financiară a familiei nu era deloc bună, aceasta l-a ajutat să înregistreze primele piese.

“Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Este cea care m-a clădit, care m-a ajutat la tot ce am clădit eu până acum. E personajul principal din viața mea, cea care și-a arătat dragostea jertfelnică, asta nu înseamnă că tata nu a făcut același lucru.

ADVERTISEMENT

Tata fiind o fire sensibilă, probabil că nu a reușit să mă mobilizeze. Dar femeia asta e Dumnezeu, e cea mai tare. Nu aș fi existat fără mama”, a mai spus artistul în cadrul aceleiași emisiuni. 

ADVERTISEMENT