Life

Connect-R și Misha, portret special de familie. Mesaj emoționant la anviersarea de 7 ani a fetiței

25.01.2021 | 12:22
ConnectR si Misha portret special de familie Mesaj emotionant la anviersarea de 7 ani a fetitei
Connect-R și Misha, portret special de familie. Mesaj emoționant la anviersarea de 7 ani a fetiței. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Connect-R este în culmea fericirii datorită fetiței lui, Maya, care a împlinit astăzi șapte ani. Artistul i-a transmis numai gânduri bune și a postat o fotografie în care apare alături de ea și de mama ei, Misha, de care este divorțat.

Deși sunt separați de câțiva ani, Connect-R și Misha au hotărât să rămână în relații bune de dragul fetiței lor, ca să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți.

ADVERTISEMENT

Cei doi i-au oferit fiicei lor o petrecere așa cum merită și s-au fotografiat împreună, exact ca o adevărată familie, astfel că despărțirea nu i-a împiedicat să se reunească într-o zi atât de importantă.

Connect-R și Misha, portret special de familie. Mesaj emoționant la anviersarea de 7 ani a fetiței

Zi de sărbătoare pentru Connect-R și Misha, fosta lui soție. Fetița lor, Maya, a împlinit astăzi șapte ani, iar părinții i-au organizat cea mai frumoasă petrecere, cu un tort pe măsură.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai au sentimente de iubire unul pentru celălalt, Connect-R și Misha se înțeleg de minune de dragul fetiței lor și nu au avut parte de scandaluri la divorț. Mai mult, au fost separați timp de aproape trei ani înainte de a face totul public.

Connect-R i-a transmis fetiței lui o urare emoționantă cu ocazia aniversării, căreia i-a atribuit o fotografie de familie, în care apare și mama ei.

ADVERTISEMENT

„Azi face 7 ani, La mulți ani Maya, la mulți ani copilul meu! Mă rog pentru tine, să ai viață lungă și frumoasă, să prinzi vremuri bune în care să te bucuri și atât! Să nu uiți niciodată că cel mai important lucru în viață e Bucuria, și în Bucuria ta să nu nefericești pe nimeni! Tati te iubește!!!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Connect-R și Misha alături de fiica lor, Maya
Connect-R și Misha alături de fiica lor, Maya. Sursa foto Instagram

În mai puțin de o oră de la postare, fotografia a strâns deja peste 5.000 de like-uri și 100 de comentarii. Fanii i-au transmis Mayei numai gânduri bune în comentarii: „Să vă trăiască, prințesa, La mulți ani!”, „La mulți ani frumoși prințesă mică și frumoasă”, „La mulți ani! Subteți o familie așa de frumoasă, Dumnezeu să îți dea ce crede El că este mai bine pentru tine”.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, și Misha a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram alături de Maya și tatăl ei, unde i-a transmis o urare la fel de emoționantă ca a lui Connect-R.

„Mâine este ziua Mayei , dar noi am sărbătorit-o astăzi! La mulți ani, @maya.mihalache , copil bun și cuminte!
Te iubim din suflet ! Sa ai o viață lungă, plină de fericire, sănătate, iubire și pace în suflet! Dumnezeu să te binecuvânteze”, a scris artista.

ADVERTISEMENT
Tags: