Life

Connect-R, certat de credincioși: ”Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală…”

Connect-R a fost certat de credincioși. Renumitului artist i s-a atras atenția față de modul cum își arată dragostea pentru Dumnezeu. Cum le-a răspuns el?
29.06.2022 | 07:08
ConnectR certat de credinciosi Doamne daca doar pentru asta o sa dau socoteala
De ce a fost certat Connect-R de către credincioși. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deși își arată zilnic dragostea față de Dumnezeu, unii oameni îl blamează pe Connect-R că nu ar face asta într-un mod corect. Mulți îl avertizează pe solist că va da ”socoteală” pentru fapta sa.

De ce îl ceartă credincioșii pe Connect-R

Mai exact, cântărețului i se atrage adesea atenția că nu poartă cruciuliță la gât și preferă să aibă una la ureche, pe post de cercel. Connect-R, însă, este de altă părere.

ADVERTISEMENT

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche.

În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic.

ADVERTISEMENT

Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a transmis Connect-R pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

De asemenea, Connect-R a mai mărturisit și că primește alte zeci de mesaje, zilnic,  în care este îndemnat să-și schimbe orientarea religioasă. Interpretul refuză să facă acest lucru, deoarece este mulțumit de religia sa ortodoxă.

ADVERTISEMENT

Ce minuni i se întâmplă lui Connect-R

Cântărețul a dezvăluit și cum îl ajută Dumnezeu. De curând, a avut parte de o minune, după ce a descoperit motivul din cauza căruia voma zilnic: este alergic la gluten. Și-a dat seama de această situație în urma unei rugăciuni a fiicei sale, care l-a determinat să facă un test alergic.

”Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(…) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba.

ADVERTISEMENT

Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu.

Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare”, a  mai povestit Connect-R.

ADVERTISEMENT
Tags: