Sport

Conor McGregor se întoarce în ring după o pauză de 3 ani! Pe cine va înfrunta la revenire

Conor McGregor se întoarce în ring după o pauză de aproximativ 3 ani. Fostul mare campion din UFC va avea un adversar de top la revenire.
14.04.2024 | 13:35
Conor McGregor se intoarce in ring dupa o pauza de 3 ani Pe cine va infrunta la revenire
Conor McGregor revine în ring după o pauză de 3 ani. Irlandezul are parte de un meci tare. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Conor McGregor revine în octogon după o pauză de 3 de ani. Cel mai cunoscut luptător din UFC îl înfruntă pe Michael Chandler în Gala UFC 303 care va avea loc în Las Vegas. Bătălia va avea loc pe 29 iunie.

Conor McGregor se întoarce în ring după o pauză de 3 ani! Pe cine va înfrunta la revenire

Conor McGregor nu a mai luptat din 2021, de la duelul cu Dustin Poirier. Irlandezul a suferit în urmă cu aproximativ 3 ani o accidentare teribilă. Fostul campion din UFC și-a rupt piciorul chiar în cușcă.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Conor McGregor a anunțat că va lupta cu Michael Chandler pe 29 iunie în Gala UFC 303, în Las Vegas. Oficialii UFC au venit cu anunțul oficial. Irlandezul se va duela cu unul dintre cei mai apreciați luptători.

„E oficial! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în această călătorie. E timpul să încep munca. Mai sunt 77 de zile”, au fost cuvintele lui Michael Chandler. Cei doi ar urma să concureze la categoria mijlocie.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor a anunțat că revine la finalul anului trecut: „Cea mai mare revenire din toate timpurile”

Conor McGregor a adunat 28 de lupte în UFC, dintre care 22 de victorii și 6 înfrângeri. Irlandezul a devenit luptătorul cu cele mai multe încasări, nu mai puțin de 600 de milioane de dolari. McGregor a fost campion la categoria ușoară.

“Doamnelor și domnilor, vă doresc un an nou fericit! Aș vrea să vă anunț data la care voi reveni. ”The Notorious” (n.red. porecla lui Conor McGregor), cea mai mare revenire din toate timpurile, va avea loc în Las Vegas, la International Fight Week, pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

Adversarul, Michael Chandler, iar categoria, domnule Chandler, 85 de kilograme (n.red. categoria mijlocie)”, spunea Conor McGregor, în ultima zi a anului trecut.

Cine este Michael Chandler, adversarul lui Conor McGregor

Michael Chandler este luptător profesionist din 2009. În mai 2022, americanul l-a învins pe Tony Ferguson, în timp ce la finalul aceluiași an, Chandler a pierdut cu Dustin Poirier. Michael Chandler are 23 de victorii în 31 de lupte.

ADVERTISEMENT

Același luptător american este pe locul 6 în clasamentul UFC la categoria ușoară. „A fost foarte greu. În primul rând, vreau să mulțumesc medicilor pentru că pot să calc din nou și pot lovi cu putere.

Cu siguranță, accidentarea a fost cel mai greu moment din carieră. Dar acum sunt gata. Aștept să mi se dea o șansă. Cu siguranță voi reveni”, spunea Conor McGregor, despre accidentarea la picior.

ADVERTISEMENT