ADVERTISEMENT
News

Consiliul Județean Ilfov se închide temporar. O angajată a fost depistată cu coronavirus

Autor: Bogdan Solomon | 22.07.2020 | 10:37
Consiliul Județean Ilfov se închide temporar. O angajată a fost depistată cu coronavirus
Un angajat al Consiliului Județean Ilfov a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Sursa foto: cjilfov.ro

Momente de panică la Consiliul Județean Ilfov, după ce un angajat a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilei de miercuri, 22 iulie. Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanții instituției, este vorba despre o persoană care lucrează în Direcția Patrimoniu și a intrat în contact cu alți șase colegi.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost izolați la domiciliu, iar activitatea se suspendă până pe data de 27 iulie, pentru dezinfectarea clădirii și testarea tuturor angajaților. Încă de la începutul pandemiei, a fost modificat programul de lucru, fiind amenajate încăperi suplimentare.

De asemenea, suprafețele au fost dezinfectate periodic, iar în fiecare vineri se efectua dezinfectarea totală a sediului CJ Ilfov. Cât despre lucrul cu publicul, acesta a fost oprit pe o perioadă nedeterminată, întreaga interacțiune desfășurându-se online.

ADVERTISEMENT

Un angajat al Consiliului Județean Ilfov a fost infectat cu coronvirus. Activitatea instituției se suspendă

Dorim să vă anunțăm că unul dintre colegii noști a fost confirmat ca având COVID 19. Îi dorim multă sănătate și puterea de a trece peste această încercare. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute, prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaților și clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare.

De luni se va relua activitatea. Ne dorim ca toți angajații noștri să fie sănătoși și să prevenim orice fel de îmbolnăvire. Menționăm că de începutul pandemiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.

ADVERTISEMENT

De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line. Este esențial pentru noi toți să se respecte în continuare distanțarea socială și purtarea măștii. Vă dorim multă sănătate tuturor!”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Consiliului Județean Ilfov.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!