Fotbal international

Constantin Budescu, gol de senzaţie la Al Shabab! Execuţie la vinclu

28.07.2018 | 22:17
Constantin Budescu gol de senzatie la Al Shabab Executie la vinclu
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, gol de senzaţie la Al Shabab, în amicalul echipei din Arabia Saudită, disputat cu Rizespor şi câştigat de trupa antrenată de Marius Şumudică la scor de neprezentare. Valerică Găman a marcat şi el unul dintre goluri, cu o lovitură de cap, după un corner.

Fostul jucător al FCSB-ului a marcat din lovitură liberă de la o distanţă de 20 de metri, după o execuţie perfectă, la vinclu, care l-a lăsat pe portarul echipei adverse fără reacţie. Reuşita lui Constantin Budescu a stârnit ropote de aplauze.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, gol de senzaţie la Al Shabab

Golul marcat de Constantin Budescu se poate vedea în filmuleţul de mai jos, la minutul 34:44:

 

Budescu, gol superb la Al Shabab la al doilea meci disputat pentru saudiţi. Jucătorul a pasat decisiv şi la primul gol înscris de formaţia lui într-o partidă amicală disputată în cantonamentul din Slovenia, împotriva celor de la NK Dob, echipă din liga a doua slovenă. Constantin Budescua  fost adus la Al Shabab de Marius Şumudică, cel cu care a lucrat şi la Astra Giurgiu, în perioada în care au cucerit titlul în Liga 1 Betano.

Dică îl regretă

După ce FCSB a pierdut la debutul în Liga 1 Betano, scor 1-0, cu Astra Giurgiu, antrenorul echipei vicecampioane a mărturisit că ar fi fost bine să-l aibă pe Constantin Budescu la echipă: “Budescu a fost un jucător important pentru mine, dar acum ce să facem? Au fost şi alţi jucători mari care au plecat”, a spus Nicolae Dică. Şi Dumitru Dragomir a vorbit despre lipsa lui Budescu din jocul FCSB-ului şi cât de mult îi afecetază pe “roş-albaştri” plecarea acestuia:

ADVERTISEMENT

“Eu nu știu cum au văzut alții meciul cu Astra, dar eu am văzut un joc al Stelei foarte slab. Gigi și Dică sunt morți fără Budescu. Sper că acum Dică își dă seama de ce Budescu avea tupeul să vorbească după meciuri și avea curajul să îl ia la rost.

Păi Budescu știa că el este omul orchestră din echipă și se enerva când Dică îl scotea la pauză. Dacă Budescu era pe teren în meciul cu Astra să fiți sigur că el făcea o fază sau executa o lovitură liberă și tot marca, dar așa, Steaua a fost foarte slabă fără el în echipă. Nici Teixeira nu poate să facă mai mult pentru că el are aproape vârsta lui Dică. Cât poți să îi mai ceri la un jucător de 37 de ani? Măcar să revină în echipă Gnohere, iar atunci poate că Steaua mai are o șansă să joace ceva, dar dacă îl vor mai ține și pe el pe bancă sau nu îl bagă în lot chiar nu știu cum vor scoate cămașa în acest campionat”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT
Constantin Budescu, gol de senzaţie la Al Shabab. Noul elev al lui Marius Şumudică în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB, contând pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Constantin Budescu, gol de senzaţie la Al Shabab. Noul elev al lui Marius Şumudică în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB

Citeşte şi:

  • Budescu, „steward” pentru colegi: „Sper să avem un zbor fără turbulențe”. Video
  • Budescu, regretat de CFR: “Îmi pare rău că nu l-am luat”