Sport

Constantin Budescu înfige cuțitul în rană înainte de Petrolul – FCSB: ”E o echipă de bătut”. Video

Constantin Budescu poate reveni pe teren la meciul Petrolul - FCSB și este de părere că vicecampioana României traversează un moment dificil și poate fi învinsă.
07.10.2022 | 20:15
Constantin Budescu infige cutitul in rana inainte de Petrolul  FCSB E o echipa de batut Video
Constantin Budescu poate reveni pe teren la meciul Petrolul - FCSB și este de părere că vicecampioana României traversează un moment dificil și poate fi învinsă. Sursă foto: captură YouTube fcpetrolul.official
ADVERTISEMENT

Situația este una extrem de încordată în tabăra ”roș-albaștrilor”, iar FANATIK a aflat că Nicolae Dică este aproape de a demisiona din cauza poziției ingrate în care este pus de patronul Gigi Becali.

Cum vede Constantin Budescu partida Petrolul – FCSB

În conferința de presă premergătoarea partidei Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a din SuperLiga, programată duminică, 9 octombrie, de la ora 21:30, Constantin Budescu a explicat de ce crede că ”lupii galbeni” o pot îngenunchea pe fosta sa formație.

ADVERTISEMENT

”Un meci foarte greu, poate cel mai greu meci de până acum, cu o echipă bună. Nu trebuie să ne luăm după ce s-a întâmplat în Europa, e o echipă foarte bună, cu un lot numeros şi valoros, şi cu siguranţă vom avea un meci greu.

Pe foaie, ei sunt favoriţi pentru că sunt o echipă bună, dar noi avem suporterii pe stadion şi putem echilibra balanţa şi, de ce nu, putem şi câştiga. În general la derby-uri te simţi mult mai motivat, cu atâţia suporteri în tribună îţi doreşti mai mult să câştigi.

ADVERTISEMENT

Eu cred că FCSB este o echipă de bătut, pentru că aţi văzut ce rezultate sunt, e un campionat echilibrat, oricine bate pe oricine, se poate întâmpla orice la orice meci”, a declarat Budescu.

Nae Constantin nu e de acord cu menajarea jucătorilor

La rândul său, Nae Constantin, antrenorul Petrolului, consideră că FCSB nu a procedat bine atunci când a decis să menajeze 7 titulari la întâlnirea cu Silkeborg din Conference League, pe care a pierdut-o de o manieră rușinoasă, scor 0-5.

ADVERTISEMENT

”Dacă e să luăm strict pe hârtie, Steaua (n.r. – FCSB) pleacă favorită, din punct de vedere al lotului, al organizării, a tot ceea ce se întâmplă acolo. Doar că jucăm acasă, vom juca cu un stadion plin şi cred că ambiţia noastră, suportul fanilor noştri, vor face ca şansele să fie egale la acest meci.

Doar rezultatul de duminică va arăta dacă au făcut bine să lase o parte din jucători acasă. Din punctul meu de vedere nu au făcut bine, pentru că e un meci oficial de cupe europene, şi să pierzi de genul acela nu poate decât să te tragă un pic în jos, oricum ai lua-o”, a spus tehnicianul ”găzarilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după umilinţa din Danemarca şi a pus tunurile pe jucători, spunând că nu şi-a închipuit că sunt atât de slabi, mai ales că majoritatea au fost cumpăraţi cu sume importante de bani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru ”1 solist sau sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT