Fotbal intern

Constantin Eftimescu, atac la foștii conducători: „La Șerdean a fost COVID în totalitate, perioada de la Dinamo a petrecut-o în izolare!” Exclusiv

08.04.2021 | 09:53
Constantin Eftimescu atac la fostii conducatori La Serdean a fost COVID in totalitate perioada de la Dinamo a petrecuto in izolare Exclusiv
Constantin Eftimescu îl ironizează pe Dorin Șerdean: „Toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare!”
ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu l-a ironizat pe Dorin Șerdean, care nu a fost deloc prezent în perioada în care a fost președintele clubului și a avut drept de semnătură. Fostul oficial al lui Dinamo  a acționat în judecată clubul, după ce a fost dat afară și contestă legalitatea acestei decizii.

Suporterii lui Dinamo au reușit imposibilul și au achitat datorii în valoare 1,2 milioane de euro în doar o lună și jumătate, iar „câinii” vor lua acum cu siguranță licența pentru Liga 1.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, președintele lui Dinamo, Constantin Eftimescu, a vorbit și despre ultimul obstacol al lui Dinamo, ultima datorie importantă pe care clubul o are de achitat către statul român, dar și despre procesele cu Pablo Cortacero și Dorin Șerdean.

Constantin Eftimescu îl ironizează pe Dorin Șerdean: „Toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare!”

Constantin Eftimescu a oferit FANATIK ultimele informații legate de procesele lui Dinamo cu Pablo Cortacero și Dorin Șerdean și nu a ratat ocazia să îi ironizeze pe cei doi: „Păi pe 18 aprilie expiră termenul de 30 de zile, iar apoi urmează dreptul la recurs din partea domnului Cortacero. Așteptăm să vedem dacă își plătește taxele legate de proces și despre care a fost înștiințat. Probabil că o să și le plătească. Să vedem dacă se va prezenta! Treaba dânsului! Eu nu știu nimic legat de treaba asta”, a spus președintele clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Președintele executiv instalat de investitorii spanioli la Dinamo, Dorin Șerdean, a dat în judecată clubul considerând că a fost înlăturat abuziv din funcția pe care o ocupa la gruparea din Ștefan cel Mare. Constantin Eftimescu e deja „călit” în procese și nu are emoții nici în acest caz: „Procese o să tot avem. Și cu domnul Dorin Șerdean… Ce noutăți să fie? Dânsul spune că a fost la serviciu, vorbind prin telefon! Realizați ce fel de om este!? La domnul Șerdean a fost COVID-19 în totalitate, toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare! A lucrat de acasă. Asta însemna funcția pe care o avea dânsul”, l-a înțepat pe Șerdean oficialul dinamovist.

Constantin Eftimescu a comentat și problemele legate de COVID-19 de la Dinamo și a explicat că actuala conducere a clubului a luat toate măsurile necesare, ba chiar se vor efectua teste preventiv, printr-un parteneriat cu o clinică medicală: „Măsuri mai drastice decât am luat nu cred că se pot lua! Nu putem să controlăm această pandemie și nu e nici vina jucătorilor. Mai ales de când Mario a făcut acest parteneriat cu clinica medicală, se fac și teste preventive! Nu văd o altă soluție. Ce să facem, să îi ținem doar în cantonament? Repet, noi ne-am luat toate măsurile. E bine că momentan toți jucătorii sunt negativi și nu avem alte probleme, așa cum s-a mai întâmplat”, a detaliat președintele „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu, despre ultima datorie importantă a lui Dinamo: „Deja s-a plătit o parte!”

Constantin Eftimescu a vorbit despre ultimele datorii ale „câinilor”, care devin din ce în ce mai mici. Deși Dinamo a reușit să achite suma necesară pentru ca alb-roșiii să ia licența, clubul mai are încă o datorie importantă care a fost reeșalonată și anume cea către ANAF pentru baza de la Săftica, în valoare de 550.000 de euro: „Legat de datoria privind baza de pregătire de la Săftica în valoare de 550.000 de euro către ANAF, aceasta a fost reeșalonată pe timp de un de an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea! Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari: 20-30 de mii de euro și care nu reprezintă o problemă. Acestea se pot acoperi din drepturile de televiziune”, a fost anunțul liniștitor pentru fanii-acționari și suporterii lui Dinamo.

Drepturile TV reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru Dinamo, însă suma s-ar putea micșora considerabil în funcție de locul pe care „câinii” vor termina sezonul în Casa Pariurilor Liga 1: „Una e să termin pe locul 13 și alta e pe locul 7. Nu știu exact despre ce sumă ar fi vorba, dar cu siguranță sunt bani importanți pentru club. Chiar o să mă interesez în amănunt”, a mai spus Constantin Eftimescu.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu regretă că Gigi Mulțescu nu a venit mai devreme: „Am fi stat mai bine în clasament!”

Coleg de generație cu Gheorghe Mulțescu, Constantin Eftimescu regretă că „SMURD-ul” nu a venit mai devreme principal în „Groapă” și consideră că situația în clasament ar fi fost alta în acest caz: „Am rezistat 80 și ceva de minute împotriva campioanei României, în deplasare și cu doi oameni mai puțin. Echipa arată altfel cu Gigi Mulțescu și probabil dacă venea mai demult am fi stat mai bine în clasament! E un antrenor cu mare experiență și s-a văzut de fiecare dată când a fost la Dinamo, chiar și în ultimul mandat. Niciodată nu e prea târziu zice o vorbă, dar acum pare că e foarte, foarte târziu!”, a explicat Eftimescu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • aprox. 500.000 de euro mai are Dinamo de achitat către ANAF
  • 19 aprilie e data următorului termen pentru procesul cu Pablo Cortacero
ADVERTISEMENT