Life

Constantin Enceanu îi calcă pe urme lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a devenit Moș Crăciun pentru o zi. Foto

Constantin Enceanu, în prag de sărbători, a recurs la un gest caritabil și astfel a fost pentru o zi ”Moș Crăciun”. Cunoscutul cântăreț de muzică populară îi calcă pe urme regretatului Petrică Mîțu Stoian.
23.12.2021 | 11:37
Constantin Enceanu ii calca pe urme lui Petrica Mitu Stoian Artistul a devenit Mos Craciun pentru o zi Foto
Constantin Enceanu a fost Moș Crăciun pentru copiii de grădiniță. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru copiii din Răcarii de Sus, județul Dolj, ”Moș Crăciun” a venit mai repede. Cu puțin timp înainte de Crăciun, Constantin Enceanu le-a oferit daruri și mâncare.

Constantin Enceanu, daruri pentru copiii din Răcarii de Sus

Folcloristul a fost pentru o zi ”Moș Crăciun”, gest care lui i-a adus zâmbetul pe buze, în timp ce pentru copii a fost un adevărat moment de răsfăț.

ADVERTISEMENT

”La Răcarii de Sus – Dolj a venit Moșul cu daruri!”, a scris Constantin Enceanu pe Facebook, în dreptul imaginilor pe care le-a imortalizat în insituția de învățământ cu pricina.

În urma gestului său demn de laudă, reacțiile celor din mediul online nu au întârziat să apară. Celebrul cântăreț a fost felicitat în număr mare de cei care fac parte din comunitatea sa online pentru fapta bună pe care a făcut-o pentru micuții de grădiniță.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea înzecit!”, ”Foarte frumos gestul”, ”Felicitări pentru bucuria pe care ați făcut-o copilașilor”, ”Sănătate și respect Moșului”, sunt doar câteva din reacțiile fanilor cântărețului.

Și regretatul Petrică Mîțu Stoian făcea acte de caritate

Aceleași gesturi de omenie făcea și regretatul Petrică Mîțu Stoian. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Constantin Enceanu a fost cel care a povestit că cel pe care l-a considerat zeci de ani la rând ca pe un frate ajuta copiii amărâți ori de câte ori putea.

ADVERTISEMENT

Mîțu nu se uita deloc la bani atunci când în cale îi ieșea un om amărât, ba chiar și cu prietenii era la fel de darnic atunci când se strângeau la o masă.

Moment în care fostul coleg de scenă al Niculei Stoican era sufletul oricărei întâlniri, el fiind cel care dădea mereu startul petrecerilor.

ADVERTISEMENT

”Petrică era foarte generos. Când mergeam undeva zicea că face el cinste, vedea copii amărâţi şi le dădea sume destul de mari. Lumea nu ştia că atunci când aveam o petrecere în familie el era sarea şi piperul, era extrem de glumeţ.

Era o atmosferă extraordinar de plăcută în preajma lui, el dădea tonul. Din orice făcea o glumă, lucru care nu e la îndemâna oricui”,a spus Constantin Enceanu, informează Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT