Fotbal intern

Continuă haosul la Dinamo. Patru fotbaliști au rămas fără locuință: „Să intervină FRF și LPF”

08.01.2021 | 15:44
Continua haosul la Dinamo Patru fotbalisti au ramas fara locuinta Sa intervina FRF si LPF
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo continuă să fie una critică, iar cel mai recent termen dat de conducerea „câinilor” pentru plata salariilor a fost deja atins. Jucătorii nu au primit nimic, ba unii dintre ei chiar au rămas fără locuință.

Cei patru afectați atât de grav de criza financiară de la club ar fi Paul Anton, Deian Sorescu, Geani Crețu și Andreas Mihaiu. Aceștia au ajuns să locuiască la hotelul Pheonicia.

ADVERTISEMENT

Jucătorii amenință că nu se vor antrena sâmbătă, după ce nu au primit nici azi banii promiși de către Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Cei doi oficiali din Ștefan cel Mare anunțaseră că vineri vor fi achitate două salarii.

Continuă haosul la Dinamo. Gabi Răduță i-ar fi salvat pe Mihaiu și Crețu

Pablo Cortacero, Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au dezamăgit din nou pe jucătorii antrenați de Ionel Gane. Acestora li se promisese achitarea a două salarii până în data de 8 ianuarie, însă nu au primit nimic.

ADVERTISEMENT

Patru dintre fotbaliștii lui Dinamo au fost nevoiți chiar să se multe din locuințele în care stăteau. Este vorba despre Paul Anton, Deian Sorescu, Geani Crețu și Andreas Mihaiu. Gsp anunță că Anton ar fi renunțat deliberat la chirie și a cerut o cameră de hotel.

În schimb, Andreas Mihaiu și Geani Crețu nu ar fi avut de ales și doar intervenția lui Gabi Răduță, cel alături de care cei doi au lucrat la Centrul de Copii și Juniori al clubului a făcut ca ei să primească găzduire la Pheonicia, hotelul care sponsorizează clubul din Ștefan cel Mare. Răduță ar fi vorbit cu Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, pentru a-i salva pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă se vor antrena mâine și cer ajutorul forurilor sportive: „Să intervină LPF și FRF!”

Situația de la Dinamo continuă să poată fi caracterizată doar prin cuvântul haos. Dorin Șerdean a fost acuzat de fani că semnează documente în numele clubului fără a avea acest drept, dar și că a vrut să își însușească un comision semnificativ prin cedarea lui Ahmed Bani la FC Voluntari.

De asemenea, alături de Cornel Țălnar, Șerdean a promis că până în data de 8 martie, jucătorii își vor primi două salarii, însă nu s-a făcut niciun fel de plată către aceștia.

ADVERTISEMENT

„Câinii” au avut un antrenament la Mogoșoaia și au anunțat că nu știu dacă se vor antrena și mâine, după ce conducerea nu a dat niciun semn cu privire la salariile ce trebuiau plătit astăzi. .

„Situația e neagră, ca întotdeauna. Nu v-ați obșinuit? Nu știm încă dacă ne vom antrena mâine! Vom decide la Săftica, toți băieții. Ar trebui să intervină LPF și FRF pentru că în acest moment suntem ai nimănui. Managementul clubului poate să facă ce vrea cu noi. Poate exista riscul să ne fie aplicate sancțiuni, dacă nu ne antrenăm.

Vom vedea mâine. Nu mai crede nimeni că vin banii, dar atât timp cât ești sub contract cu clubul, ori pleci de comun acord, ori pe propria răspundere. Noi ne-am făcut speranțe, am venit cu iluzii, dar șefii ne-au oferit până acum doar dezamăgiri”, ar fi spus jucătorii potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT