ADVERTISEMENT
Fotbal international

Contra, analiză dură cu tricolorii la Belgrad, înainte de Serbia-România. Cere atitudine și goluri!

Autori: Cristi Coste, Razvan Nicolae | 09.09.2018 | 15:15
Contra, analiză dură cu tricolorii la Belgrad, înainte de Serbia-România. Cere atitudine și goluri!
Cosmin Contra (foto stânga) a părut extrem de preocupat în holul hotelului Hyatt din Belgrad, înainte de Serbia - România

Cosmin Contra nu a fost virulent imediat după România – Muntenegru 0-0, dar a avut o analiză dură cu tricolorii la Belgrad, cu o zi înainte de Serbia – România. Derby-ul grupei a 4-a din divizia a treia a Ligii Națiunilor se va disputa luni, de la ora 21:45, pe stadionul „Partizan” din Belgrad, în etapa a 2-a a Ligii Națiunilor, LIVE TEXT pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Duminică, la prânz, la hotelul „Hyatt” din capitala Serbiei, unde tricolorii au fost cazați în condiții de super lux, selecționerul Cosmin Contra și-a chemat elevii la o analiză a ceea ce a fost și a ceea ce va urma.

Contra, analiză dură înainte de Serbia – România. Vrea atitudine și gol!

Tehnicianul a apăsat asupra lucrurilor care l-au nemulțumit la remiza albă cu Muntenegru, iar discuția s-a învârtit în jurul atitudinii. „Vreau mai multă atitudine”, „Cu Serbia va fi altceva”, „Trebuie să marcăm, trebuie să dăm gol!” au fost doar câteva dintre lucrurile pe care Contra le-a cerut jucătorilor pentru partida de luni seara.

ADVERTISEMENT
Selecționerul le-a cerut tricolorilor atitudine și goluri
Contra a avut o discuție dură cu jucătorii înainte de Serbia – România de la Belgrad

Contra a evitat să critice, nu a dorit să cadă în extrema cealaltă, ci a lucrat foarte mult la moralul fotbaliștilor. Care nici el nu pare la cote foarte ridicate, accidentările căpitanului Vlad Chiricheș și a lui Mihai Pintilii fiind resimțite ca lovituri de către grup.

Contra, două schimbări forțate față de Muntenegru. Pot fi chiar 5! Manea, marea noutate!

Una dintre cele mai importante probleme pe care trebuie să le rezolve Cosmin Contra în vederea meciului cu Serbia este primul 11. Față de 0-0 cu Muntenegru, ies sigur Chiricheș și Pintilii, accidentați, care nici măcar nu au făcut deplasarea la Belgrad, dar vor fi și alte modificări printre titulari.

ADVERTISEMENT

În locul lui Chiricheș va intra Bălașa, apoi în fața apărării revine suspendatul Răzvan Marin, care îi va lua locul lui Mihai Pintilii. Nemulțumirile selecționerului vizavi de ce au jucat tricolorii împotriva muntenegrenilor vor aduce și alte modificări în primul 11. Dar poate fi și strategia pe care Contra și-a făcut-o pentru această dublă, în sensul de a-i ține proaspeți pentru Belgrad pe Țucudean și, posibil, Budescu.

Accidentarea lui MIhai Pintilii a dat peste cap strategia selecționerului înainte de Serbia - România
Accidentarea fostului căpitan al FCSB, Mihai Pintilii a dat peste cap strategia selecționerului înainte de Serbia – România

Una dintre surprizele care pot apărea este trimiterea din primul minut în teren a lui Cristi Manea, jucătorul campioanei CFR care ar urma să-l scoată dintre titulari pe Romario Benzar, și el cu o evoluție ștearsă în remiza de vineri de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta tricolorii luni seara la Belgrad, în Serbia – România?

FANATIK.RO a aflat că o posibilă formulă de echipă pentru meciul care, în cazul unui eșec, practic ne-ar scoate din lupta pentru primul loc este Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Bălașa, Bancu – Marin, Stanciu – Chipciu, Budescu, Mitriță – Țucudean.

Până la ultima decizie a lui Contra, tricolorii susțin duminică seara, de la ora 19:00, ora locală, antrenamentul oficial înainte de duelul cu Serbia, pe stadionul „Partizan”, aflat la circa 15 minute de mers cu autocarul față de hotelul „Hyatt”, locația de 5 stele unde sunt cazați tricolorii.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, în afara discuției cu Contra, nu au avut alte activități, spre deosebire de alți membri ai delegației care au vizitat duminică centrul vechi al Belgradului. În privința primului 11, așa cum ne-a obișnuit, Contra se va decide sută la sută în ziua meciului. Nu sunt excluse surprizele, așa cum s-a întâmplat și la recentul meci cu Muntenegru.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!