Fotbal intern

Contraperformanța lui Vladimir Screciu. De când nu mai luase U Craiova cartonaș roșu

12.01.2021 | 23:11
Contraperformanta lui Vladimir Screciu De cand nu mai luase U Craiova cartonas rosu
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a fost eliminat pe parcursul meciului dintre U Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat cu scorul de 0-0. A fost prima eliminare suferită de olteni în Liga 1, după 51 de partide. 

Mijlocașul revenit la Craiova după ce a jucat și la Genk și Lommel între 2018 și 2020 a văzut direct cartonașul roșu în minutul 81. El avea și un galben în cont.

ADVERTISEMENT

Ultima eliminare suferită de un jucător al Universității Craiova s-a petrecut în sezonul 2018-2019, în play-off, atunci când portughezul Tiago Ferreira era eliminat într-un meci cu Viitorul Constanța.

Contraperformanța lui Vladimir Screciu. Oltenii nu mai luaseră un roșu de acum două sezoane!

În data de 18 mai 2019, fundașul central portughez Tiago Ferreira era eliminat în minutul 73 al partidei dintre U Craiova și Viitorul Constanța, din play-off-ul Ligii 1. Se întâmpla tot pe arena Ion Oblemenco.

ADVERTISEMENT

Au trecut 51 de etape de campionat și mai bine de un sezon și jumătate până ca oltenii să vadă din nou „roșu”. Cel care a stricat fantastica serie pentru Craiova a fost Vladimir Screciu, mijlocașul central în vârstă de 20 de ani.

Vladimir Screciu a primit cartonașul galben în minutul 52 al duelului dintre Universitatea Craiova și Sepsi, însă nu a avut nevoie să îl vadă și pe al doilea pentru a fi eliminat.

ADVERTISEMENT

După o intrare dură asupra lui Adnan Aganovic, mijlocașul covăsnenilor, Screciu a fost eliminat direct de către Istvan Kovacs și a rupt, astfel, o serie remarcabilă pentru Craiova.

Oltenii menținuseră un record disciplinar excelent, neavând niciun jucător elimiant pe parcursul întregului sezon 2019-2020! În urma acestei eliminări, Screciu va rata următoarele două meciuri din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va da piept în etapa 18 cu Astra Giurgiu, în deplasare, pentru ca în runda 19 să primească vizita Viitorului, pe stadionul Ion Obmelenco. Screciu va mai putea juca de abia la finalul lunii, când oltenii vor evolua contra lui FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova: 1,72 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT