Sport

Contre dure între patronul Universității Craiova și primarul Piteștiului. De unde a pornit scandalul Mihai Rotaru – Cristian Gentea

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, și primarul Piteștiului, Cristian Gentea, au avut un schimb dur de replici. Oltenii au vrut un jucător de la FC Argeș, edilul s-a opus transferului.
03.08.2022 | 15:16
Contre dure intre patronul Universitatii Craiova si primarul Pitestiului De unde a pornit scandalul Mihai Rotaru  Cristian Gentea
Scandal între patronul Universității Craiova și primarul Piteștiului. La mijloc sunt implicați și doi fotbaliști. Câte unul din fiecare tabără. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru versus Cristian Gentea, este cel mai nou scandal din fotbalul românesc. Finanțatorul Universității Craiova și primarul Piteștiului s-au contrat dur.

Încercarea oltenilor de a-l transfera pe Alexandru Ișfan a declanșat scandalul

Fotbalist polivalent, Alexandru Ișfan este unul dintre cei mai curtați jucători din SuperLigă. Universitatea Craiova s-a interesat de condițiile în care l-ar putea achiziționa și chiar a făcut o ofertă clubului FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Suma nu a fost, însă, pe placul celor care administrează clubul din Trivale, între aceștia și primarul Piteștiului Cristian Gentea.

Mutarea era una extrem de complicată, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, din cauză că banii obținuți de pe urma tranzacției urmau să fie împărțiși între FC Argeș și CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Oltenii au plusat și pe lângă suma de bani, aproximativ 600.000 de euro, îl ofereau și pe Alexandru Cîmpanu, împrumut pentru un sezon. Edilul Gentea nici nu a vrut să audă și a stârnit furia patronului Mihai Rotaru.

”Ne-a deranjat foarte mult retorica, atunci când vii și spui că nu discuți cu Craiova și iei decizii în cadrul clubului. Să ne zică că este președinte. Eu nu discut de FC Argeș, e un club istoric, de tradiție, discut că un om politic conduce un club de fotbal.

ADVERTISEMENT

Văd că-i place să vândă jucători, dar să joace Football Manager. Nu știu dacă a căzut transferul lui Ișfan, nu m-am ocupat eu de lucrul acesta”, a izbucnit Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Replica primarului din Pitești nu s-a lăsat așteptată

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu a trecut cu vederea reacția patronului Universității Craiova și i-a răspuns într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vlădoiu și Daniel Stanciu.

Așa că, îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Ișfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!!

Mult succes, CS Universitatea Craiova!”, a scris, între altele, primarul Cristian Gentea pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Luhansk – Universitatea Craiova: 5,20 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT