Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct cu Mustață pe tema CSA Steaua – FCSB. „Unde e legea care să-mi interzică?”

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a intrat într-o contră la FANATIK SUPERLIGA pe tema folosirii numelui "Steaua" de către fanii roş-albaştrilor.
30.01.2024 | 08:33
Contre in direct cu Mustata pe tema CSA Steaua  FCSB Unde e legea care sami interzica
Contre în direct cu Mustață pe tema CSA Steaua – FCSB. „Unde e legea care să-mi interzică?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Războiul pentru identitate dintre FCSB şi CSA Steaua datează de aproape un deceniu şi pare puţin probabil să se stingă în perioada următoare. Deşi există decizii judecătoreşti definitive, se deschid noi fronturi de luptă.

Contre în direct cu Mustață pe tema CSA Steaua – FCSB

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a intrat într-o contră cu Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA în ceea ce priveşte folosirea numelui “Steaua” în loc de “FCSB”:

ADVERTISEMENT

“Poate să spună toată lumea (n.r. Steaua în loc de FCSB). Să meargă la poliţie fanii respectivi cărora nu le convine. Se numeşte FCSB şi îi spun cum vreau eu. Unde e legea care să-mi interzică?

Dacă îmi arătaţi vreo hotărâre judecătorească sau lege care îmi interzice să spun “Steaua”, atunci o să spun şi eu Fotbal Club Steaua Bucureşti”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Horia Ivanovici a declarat că atâta timp cât instanţele s-au pronunţat, la FANATIK SUPERLIGA nu va fi folosit numele “Steaua”, când se face referire la “FCSB”.

“Eu cred 100% că anul ăsta este campionatul nostru, dar nu vreau să fiu puțin mai nervos și să spun gata suntem campioni”

Gheorghe Mustaţă a fost foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor de la FCSB în acest început de an şi este convins de faptul că roş-albaştrii vor putea să rupă blestemul:

ADVERTISEMENT

„Să nu ne grăbim până nu suntem la o diferență mare de puncte și să fim serioși, urmează play-off-ul. Nu ne putem juca cu cuvintele, noi sperăm să ieșim campioni. Nu vreau să zic gata că nu știu ce, așteptăm, ne încurajăm echipă și când vom fi campioni vom sărbători, dar până atunci nu vreau să ne grăbim.

Eu cred 100% că anul ăsta este campionatul nostru, dar nu vreau să fiu puțin mai nervos și să spun gata suntem campioni. Nu, campionatul se joacă, așteptăm play-off-ul, campionatul se joacă. Sperăm să câștigăm campionatul, asta ne dorim și noi și jucătorii.

ADVERTISEMENT

Îmi place că băieţii joacă fotbal, mobilizarea lor, ambiția lor și dorința lor de a fi campioni. Băieții au înțeles pentru că anul ăsta este anul nostru și mă bucur că ambiția i-a adus unde suntem acum. Sunt aproape tot timpul la echipă și vorbesc cu ei, îi văd motivați pentru că s-a creat o echipă”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

Contre în direct cu Mustață pe tema CSA Steaua – FCSB

ADVERTISEMENT