Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct după arbitrajul scandalos al lui Istvan Kovacs: “Penalty şi roşu!”

Scandal după scandal în prima ligă din România. După problemele din arbitraj de la Farul - FCSB, a venit rândul clujenilor să iasă la rampă. CFR a fost iertată de către central în duelul câștigat în fața Petrolului, 1-0.
19.09.2023 | 11:13
Contre in direct dupa arbitrajul scandalos al lui Istvan Kovacs Penalty si rosu
CONTRE DURE IN DIRECT dupa ARBITRAJUL SCANDALOS al lui Istvan Kovacs CFR Cluj - Petrolul 1-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB i-a predat ștafeta CFR-ului în scandalul arbitrajelor părtinitoare. Clujenii au scăpat cu fața curată în ciuda unui penalty clar provodat de Ajeti. Astfel, cele două puteri are Ligii I s-au detașat în clasament grație unor erori de arbitraj. Partidele în cauză sunt Farul – FCSB 0-1 și CFR – Petrolul 1-0.

FCSB și CFR, preferatele centralilor

“Scandal mare de tot, oameni buni. Cum vi s-a părut penalty-ul? Cei de la Petrolul au zis că sunt două penalty-uri. Musi cu Sava acolo nu e penalty, Musi la Sava nu e. Nu cred că Sava îl împiedică, nu e penalty. Însă cred că avem o fază super controversată la Ajeti care pune talpa pe jucătorul de la Petrolul”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Chiar vorbeam cu Cristi Balaj și îi spuneam că nu îi doresc să aibe vreo astfel de fază. Nu vroiam să aud mâine de Kovaci că e prietenul tău, uite că din păcate se întâmplă. Din păcate pentru fotbalul românesc și pentru cei de la Cluj că vor trebui să aibe o reacție.

Primul mi se pare că rămâne la latitudinea arbitrului și a celor din camera VAR. Pentru că băiatul ăla încearcă să alerge după minge, îi barează calea, nu îi face nimic, dar dacă mă pun în fața ta și nu ai unde să treci”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Kovacs i-a luat fața lui Colțescu

Kovacs i-a luat astfel fața lui Colțescu în scandalul arbitrajelor părtinitoare. Duelul dintre Farul și FCSB a fost decis de către un penalty acordat ușor. Acum, CFR s-a impus la limită, 1-0, în fața Petrolului, grație erorilor lui Kovacs. Ba mai mult, se vorbește de două posibile penalty-uri neacordate pentru Petrolul.

“Eu zic că ăla e discutabil. Dacă vorbim de contact la penalty-ul dat FCSB-ului. VAR-ul ar trebui să fie același. La Ajeti e de penalty, nu știu dacă e și de roșu, e în careul de 6 metri. Păi nu e și de roșu? E atac violent. De ce e roșu când ăla scapă?

ADVERTISEMENT

Pleacă din aer contactul și se sfârșește pe pământ. Când scapă ăia la 30-40 de metri de poartă unu contra unul cu fundașul îi dai roșu. E poziție iminentă de a marca” , a declarat Robert Niță în exclusivitate pentru FANATIK în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

“Penalty clar. De acord, la primul cu Musi nu aș fi dat, dar al doilea penalty cât se poate de clar. Dar dacă te uiți la viteza normală, eu de la televizor am zis că nu e nimic, mă gândeam de ce stă omul ăla pe jos. Pe reluare se vede altfel, penalty clar, dar eu nu zic că e de roșu”, a declarat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT