Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct după golul lui Băluță din Petrolul – FCSB 2-2: ”E valabil” / “Nu poți să știi!”

Golul lui Alexandru Băluță din meciul Petrolul - FCSB 2-2 a născut discuții la FANATIK SUPERLIGA. Unii sunt de părere că mingea a trecut linia porții, alții nu sunt așa siguri.
29.10.2023 | 11:30
Contre in direct dupa golul lui Baluta din Petrolul  FCSB 22 E valabil  Nu poti sa stii
Golul lui Alexandru Băluță din meciul Petrolul - FCSB 2-2 a născut discuții la FANATIK SUPERLIGA. Unii sunt de părere că mingea a trecut linia porții, alții nu sunt așa siguri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În startul reprizei secunde, David Miculescu a șutat în transversală, mingea a ajuns la Băluță care a trimis-o pe poartă. Goalkeeper-ul Lukas Zima a respins-o din plonjon, iar mingea a căzut pe linia porții. Radu Petrescu a validat golul la semnalizarea asistentului Mircea Grigoriu, care a considerat că balonul a trecut linia porții.

Golul lui Băluță din Petrolul – FCSB 2-2 naște discuții aprinse

Golul marcat de Alexandru Băluță în partida Petrolul – FCSB 2-2, din etapa a 14-a, a fost amplu dezbătut la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Au existat păreri diferite pe seama acestei faze, Vivi Răchită nefiind convins că mingea a trecut linia porții.

ADVERTISEMENT

”A fost golul doi printr-un șut bun al lui Miculescu în bară și apoi reluarea lui Băluță. Nu se vede clar dacă a fost gol, dar dacă au dat probabil că este”, a declarat Răchită, iar moderatorul Cristi Coste i-a explicat cum s-a judecat faza.

”Interpretarea a fost că Zima o respinge și după ce o respinge mingea cade pe linia porții. Pare că a respins-o de după linia porții. Nu poți să respingi de pe linie să cadă tot pe linie. Nu a fost în jos, a fost respingere în lateral. Eu cred că a fost gol”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit și directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță. ”Decizia nu a fost luată în urma imaginii, hotărârea a fost luată dinainte de arbitri. Înseamnă că tușierul are cea mai mare influență”, a afirmat el.

Subiectul a fost închis tot de Vivi Răchită: ”Nu poți să știi! Dar același arbitru de tușă a dat și faultul la Dawa pe care Radu Petrescu nu-l văzuse, nu dăduse nici galben, nu dăduse nimic. M-am uitat la tușier care a ridicat steagul și a sancționat acel fault care până la urmă este un fault…”.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Florin Pârvu

Vivi Răchită estre de părere că antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, are un mare merit în obținerea acestui punct, deoarece a avut abilitatea la pauză să schimbe sistemul după o primă repriză controlată de FCSB.

”În minutul 90+5 eram destul de supărat pentru că a început meciul de la 1-0 prin acea greșeală care a făcut-o Jair la preluarea balonului și a venit Djokovic și a dat cu tot cu Jair în poartă. I-a dat și cu picior, și cu minge, și cu tot, dar corect golul.

ADVERTISEMENT

Florin Pârvu a menținut același sistem 5-4-1 pe care l-a folosit la Craiova, dar nu s-a pliat cu ce a jucat FCSB în 4-3-3. A schimbat sistemul la pauză, a scos un fundaș central, a băgat un mijlocaș, pe Diomande, a schimbat sistemul în 4-2-3-1 și atunci Petrolul a găsi forța de a se bate cu FCSB”, a precizat Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Discuții aprinse după golul lui Băluță

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,47 este cota pentru "total goluri prima repriză: sub 2,5” la meciul Oţelul - FCSB